Асортимент каталогу Prozorro Market розширився: додано 134 категорії будівельних товарів

ДУ «Професійні закупівлі» у співпраці з Digital UA HUB та GIZ Ukraine значно розширили можливості Prozorro Market у напрямку будівельних матеріалів.

Асортимент каталогу Prozorro Market розширився: додано 134 категорії будівельних товарів

Вимоги до розрахунку договірної ціни у будівництві

Мета - розширити можливості Prozorro Market, додавши будівельні категорії товарів для майбутніх проєктів відбудови інфраструктури. Відтепер асортимент каталогу дозволить використовувати Prozorro Market для закупівлі 70% номенклатури будівельних товарів.

Вже вдалося опрацювати 134 категорії товарів, підготувати 474 технічні специфікації та додати 40 622 номенклатурних позицій товарів. Це створює стандартизоване середовище для ефективного управління закупівлями та сприяє відновленню країни.

Крім цього – за період з червня 2023р. по січень 2024р. було заощаджено понад 20 мільйонів гривень державних замовників у закупівлях за цими категоріями.

Джерело: сторінка ДУ «Професійні закупівлі» у Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Чим конкретна назва предмета закупівлі відрізняється від узагальненої

Чим відрізняється конкретна назва предмета закупівлі від узагальненої? Що має зазначати замовник під час оприлюднення інформації про закупівлі в електронній системі закупівель? З’ясуймо на прикладі закупівлі засобів особистої гігієни
6541

Як створити повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей

Якщо під час розгляду тендерної пропозиції учасника виявили невідповідності в інформації та/або документах, що подані ним у ТП та/або подання яких вимагалося ТД, маєте розмістити в ЕСЗ повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей. Як створити таке повідомлення в електронній системі розглянемо на прикладі.
2679

Оприлюднення додаткової угоди в Прозоро

Чи потрібно оприлюднювати додаткову угоду до договору про закупівлю— питання скоріш риторичне для закупівельника з досвідом. А ось для фахівця-початківця важливо зрозуміти, як внести додаткову угоду в Прозоро, як і в які терміни її слід опублікувати? Покроковий алгоритм з малюнками ми підготували для вас у статті
30973

Електронний каталог закупівель: правила використання 2024

За останні два роки закупівлі в електронному каталозі зазнали суттєвих змін. Розглянемо, які умови та особливості використання електронного каталогу у 2024 році. А також — як він працює та в чому його переваги для замовника
5384

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді