Тест-драйв для закупівельника, або Як оформити демодоступ до експертних матеріалів

Тепер ви можете отримати демодоступ до консультацій у системі «Експертус Держзакупівлі». Скористайтеся фаховою допомогою наших експертів

Дисклеймер. Обережно! Користування системою «Експертус Держзакупівлі» викликає у закупівельників залежність 😀

Усі ми знаємо, що BMW чи Mercedes – чудові, якісні автомобілі. Проте, погодьтеся, перед тим, як ви зважитеся придбати собі авто преміумкласу, обов'язково захочете здійснити тест-драйв, скільки б схвальних відгуків про нього не чули. Це нормально, це правильно. У такий сопосіб ви переконаєтеся, що це саме те, що вам потрібно.

Цифрове видавництво Експертус також надає таку можливість. Перед тим, як стати передплатником системи «Експертус Держзакупівлі», ви можете вирушити у пробну подорож актуальними матеріалами закупівельного преміумпродукту.

Команда «Експертус Держзакупівлі» постійно акумулює інформацію, яка допомагає організувати закупівлі з урахуванням викликів воєнного стану. Це і нормативні оновлення, і вирішення практичних ситуацій, і розроблення готових документів, які потрібні уповноваженим особам під час роботи. Ви можете пересвідчитися у якості наших послуг, перш ніж оформити підписку на систему «Експертус Держзакупівлі».

Як оформити демодоступ

Скористайтеся демодоступом до матеріалів системи «Експертус Держзакупівлі». Такий доступ дає можливість познайомитися з нашим продуктом, знайти потрібну інформацію, оцінити роз'яснення наших експертів і лише після цього оформити передплату.

Для того, щоб отримати доступ, перейдіть на будь-яку публікацію у системі «Експертус Держзакупівлі», яка вас зацікавила.

Як оформити демодоступ до матеріалів системи «Експертус Держзакупівлі»Вам відкриється пропозиція отримати демодоступ. Як оформити демодоступ до матеріалів системи «Експертус Держзакупівлі»Натисніть кнопку «Отримати демодоступ» і пройдіть швидку реєстрацію.Як оформити демодоступ до матеріалів системи «Експертус Держзакупівлі»Ось і все! Можете користуватися системою «Експертус Держзакупівлі» протягом однієї доби і відчути себе її щасливим передплатником.

ОТРИМАТИ ДЕМОДОСТУП Поки ви вчасно забезпечуєте державу всім необхідним, ми раді підтримати вас. Тримаймо закупівельний фронт разом!

 

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Технічна специфікація до предмета закупівлі – вимоги та зразок

Технічна специфікація – це одна з найбільш важливих частин у тендерній документації. Саме вона визначає чи вдасться замовнику отримати потрібне у належній якості, формі та з необхідним функціоналом. З'ясуймо, на що звернути увагу замовнику.
5431

Оскарження процедури закупівлі: як діяти учаснику

Для відстоювання своїх законних прав та інтересів в процесі здійснення публічних закупівель законодавством передбачено етап оскарження. А учасникам потрібно знати, як захистити себе. Як це зробити, розглянемо у статті
2628

Як дотримати положень Постанови 710

З метою ефективного використання державних коштів, Урядом було прийнято Постанову № 710, якою затверджено заходи щодо ефективного та раціонального використання державних коштів, передбачених для низки замовників. У статті розглянемо, хто має дотримуватися положень Постанови № 710 та як це зробити
94

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді