Новини за темою Новини закупівельника

Затверджені Порядок та умови надання субвенції для забезпечення безпечного освітнього середовища
3 травня прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на задоволення потреб у забезпеченні безпечного освітнього середовища».
24
Кабмін врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів
Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму доповнення Національного переліку лікарськими засобами, які наявні в останній редакції Базового переліку основних лікарських засобів, рекомендованого ВООЗ без проведення оцінки медичних технологій.
23
Внесені зміни до Порядку та умов надання субвенції на придбання шкільних автобусів
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів».
26
Заволодіння 1,1 млн грн бюджетних коштів: у Львові керівнику будівельної компанії повідомлено про підозру
БЕБ у Львівській області повідомило про підозру директора приватного підприємства, який умисно вносив неправдиві дані до офіційних документів та заволодів понад 1,1 млн грн бюджетних коштів.
21
ДАСУ: у школі на Черкащині через зволікання місцевої влади не можуть розпочати будівництво укриття
Під час проведення державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Відділом освіти, молоді та спорту Тальнівської міськради на Черкащині за період 2019-2023 років виявлено нераціональне використання бюджетних коштів на загальну суму 91,3 млн грн та низку інших порушень.
25
Кабмін змінив перелік прекурсорів, наркотичних засобів і психотропних речовин
Кабінет Міністрів України постановою від 26 квітня 2024 р. № 458 розширив та актуалізував Перелік наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затверджений постановою КМУ від 06.05.2000 № 770.
34