З 1 листопада набувають чинності нові стандарти харчової промисловості

Блок під заголовком новини 1 Підпишіться на Telegram-канал Держзакупівлі. Новини! Тримаємо руку на пульсі усіх змін без паніки та зайвої води

Національний орган стандартизації вніс зміни до національних стандартів харчової промисловості

З 1 листопада набувають чинності нові стандарти харчової промисловості

Закупівля за кошти субвенції на харчування

Зміни стосуються таких документів:

  • ДСТУ 4697:2006 Томати консервовані. Загальні технічні умови;
  • ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови;
  • ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови.

Зміни наберуть чинності 1 листопада 2024 року.

Джерело: наказ ДП «УкрНДНЦ» «Про прийняття змін до національних стандартів» від 14.10.2024 № 261

Статті за темою

Усі статті за темою

Аналогічний договір в публічних закупівлях

Досвід виконання аналогічних договорів — це один із критеріїв, який стає предметом спорів. Врахуйте судові рішення та рішення Антимонопольного комітету щодо аналогічних договорів, щоб уникнути типових помилок та дискримінаційних вимог
14616

Робоча група уповноваженої особи

Уся відповідальність за закупівлі лягає персонально на уповноважену особу. В уповноважених осіб виникають питання: коли можна створити робочу групу, кого може залучати уповноважена особа під час підготовки тендерної документації. З’ясуймо, що регламентує Закон.
7183

Закупівля палива та бензину: обираємо код ДК

Різні замовники користуються та обслуговують різні види транспорту, а відтак вони можуть потребувати пальне різного виду: газ, бензин, дизель. Чи можна ці види палива купувати однією процедурою закупівель чи, навпаки, різними, залежить від коду Єдиного закупівельного словника (ДК 2015) за яким будуть визначені ці предмети закупівель.
866

Єдиний закупівельний словник

Єдиний закупівельний словник — це національний класифікатор України. Тримайте напохваті автоматизований Єдиний закупівельний словник ДК 2015 з пошуком. Пояснимо — з чого складається Єдиний закупівельний словник та як ним користуватися
20699

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді