З 1 листопада набувають чинності нові стандарти харчової промисловості

Національний орган стандартизації вніс зміни до національних стандартів харчової промисловості

З 1 листопада набувають чинності нові стандарти харчової промисловості

Закупівля за кошти субвенції на харчування

Зміни стосуються таких документів:

  • ДСТУ 4697:2006 Томати консервовані. Загальні технічні умови;
  • ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови;
  • ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови.

Зміни наберуть чинності 1 листопада 2024 року.

Джерело: наказ ДП «УкрНДНЦ» «Про прийняття змін до національних стандартів» від 14.10.2024 № 261

Статті за темою

Усі статті за темою

Закупівля виробів медичного призначення

У статті — про порядок визначення предмета закупівлі для медичних виробів; про використання національного класифікатора НК 024:2023; про заповнення інформації в ЕСЗ під час закупівлі медвиробів
5549

Запит пропозицій постачальників (запит ціни пропозицій) 2025

Запит пропозицій постачальників замовники вже давно використовують як альтернативу відкритим торгам для закупівлі товарів. За яких умов можна використовувати запит пропозицій постачальників та як діяти на кожному етапі такої закупівлі — розбираємо
90443

Гарантійний лист: зразок, шаблон, бланк

Отримали гарантійний лист від виробника? Переконайтеся, що документ оформлений правильно. Дізнайтеся, які реквізити мають бути на «гарантійці», хто підписує гарантійний лист та коли печатка — обов’язкова
41566

Як подати скаргу до Антимонопольного комітету

Учасники закупівель мають знати порядок розгляду скарг у сфері публічних закупівель, для відстоювання своїх законних прав та інтересів. Як відбувається оскарження публічних закупівель — розглянемо у статті
5223

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді