З 1 листопада набувають чинності нові стандарти харчової промисловості

Блок під заголовком новини 1 Підпишіться на Telegram-канал Держзакупівлі. Новини! Тримаємо руку на пульсі усіх змін без паніки та зайвої води

Національний орган стандартизації вніс зміни до національних стандартів харчової промисловості

З 1 листопада набувають чинності нові стандарти харчової промисловості

Закупівля за кошти субвенції на харчування

Зміни стосуються таких документів:

  • ДСТУ 4697:2006 Томати консервовані. Загальні технічні умови;
  • ДСТУ 7547:2014 Консерви. Кабачки консервовані. Технічні умови;
  • ДСТУ 7989:2015 Огірки консервовані. Технічні умови.

Зміни наберуть чинності 1 листопада 2024 року.

Джерело: наказ ДП «УкрНДНЦ» «Про прийняття змін до національних стандартів» від 14.10.2024 № 261

додаток

Статті за темою

Усі статті за темою

Класифікація медичних виробів

Медичні вироби класифікуються за різною метою їх застосування. Пояснимо, що врахувати замовнику у закупівлі медичних виробів
1349

Закупівля теплової енергії: як діяти замовнику

В опалювальний сезон одним із найбільш актуальних питань є закупівля теплової енергії. Найчастіше закупівельники вагаються: «Теплова енергія — це товар чи послуга?» Тож з’ясуймо, які законодавчі норми брати до уваги, коли закуповуєте теплову енергію; який вид предмета закупівлі й коли обирати
12197

Оборонні закупівлі під час воєнного стану

За кошти державного та місцевого бюджету замовники оплачують товари, роботи та послуги. Оплаті передує укладення договору з постачальником, виконавцем робіт, надавачем послуг. А договір укладають за результатами проведення оборонних та публічних закупівель. В умовах воєнного стану ці закупівлі мають окремі особливості. Розглянемо їх
5266

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді