Міноборони запустило інформпортал для військових закупівельників

Запрацював освітньо-інформаційний портал для військових закупівельників «Армія Pro»

Міноборони запустило інформпортал для військових закупівельників

ВЕБІНАР. Аналізуємо моніторинги оборонних закупівель та враховуємо висновки аудиторів

Порівняльна таблиця змін до Закону № 922

Сайт «Армія Pro» покликаний стати онлайн-помічником для військових замовників, а також головним джерелом інформації про оборонні закупівлі в Україні для уповноважених осіб, медіа та експертів. Над розробкою та наповненням працювали команди Проєкту реформ оборонних закупівель та Офісу підтримки змін Міністерства оборони України

Ресурс містить 3 основні блоки:

  • освіта;
  • документи;
  • публікації.

У першому зібрані актуальні можливості підвищення кваліфікації для військових закупівельників. У другому містяться зразки документів, які знадобляться для організації та проведення військових закупівель. В третьому блоці зʼявлятимуться поточні новини, блоги та аналітичні дослідження за темою оборонних закупівель.

Запуску сайту сприяла Громадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні» за підтримки спеціального радника Великої Британії з питань оборони.

Джерело: офіційний сайт Prozorro

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Оборонні закупівлі в умовах воєнного стану

Закупівлі для потреб оборони відіграють ключову роль у забезпеченні національної безпеки та суверенітету країни. Крім цього оборонні закупівлі відрізняються від «класичних» публічних закупівель. Розберімося у законодавчому регулюванні оборонних закупівель в умовах воєнного стану
2106

Оборонні закупівлі із застосуванням ЕСЗ

Оборонні закупівлі мають ряд особливостей. Ключові аспекти закупівель за спрощеними торгами із застосуванням електронної системи роз’яснює експерт. Будьте уважні, адже станом 30 квітня 2021 року в системі Прозорро вже було зафіксовано закупівлі на загальну суму понад 360 млн. грн згідно з цією процедурою, що суперечить вимогам Закону України «Про оборонні закупівлі», оскільки закупівлям за оборонними процедурами має передувати затвердження трьохрічного плану закупівель та визначення Кабінетом Міністрів України переліку замовників в сфері оборони .
1345

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді