Кабмін упорядкував оплату праці окремих працівників сфери охорони здоровʼя за ЄТС

КМУ упорядкував оплату праці окремих працівників сфери охорони здоровʼя на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці.

Кабмін упорядкував оплату праці окремих працівників сфери охорони здоровʼя за ЄТС

Закупівлі ліків та медвиробів за Особливостями

Кабінет Міністрів України вніс зміни:

  • до розділу III «Охорона здоровʼя» додатка 2 «Схема тарифних розрядів посад керівних, наукових, науково-педагогічних, педагогічних працівників, професіоналів, фахівців та інших працівників бюджетних установ, закладів та організацій»;
  • до постанови КМУ «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 № 1298.

Зміни внесені з метою упорядкування оплати праці окремих працівників сфери охорони здоровʼя на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Доповнено позицію «Лікарі інших спеціальностей, фармацевт, лікар-інтерн, фармацевт-інтерн, лікар-стажист» новими посадами:

  • професіонали у галузі охорони здоровʼя у закладах охорони здоровʼя,
  • професіонали з вищою немедичною освітою у сфері охорони здоровʼя, –

зі встановленням для них схемних тарифних розрядів у діапазоні 9-13 розрядів за Єдиною тарифною сіткою.

Викладено позицію:

  • «Молодші спеціалісти з медичною та фармацевтичною освітою/фахові молодші бакалаври, фахівці з початковим рівнем (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр), першим (бакалаврським) рівнем медичної і фармацевтичної освіти та магістри з медсестринства»

у редакції:

  • «Фахівці з числа працівників сфери охорони здоровʼя з освітнім (освітньо-професійним) ступенем фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста), бакалавра, у тому числі з немедичною освітою, магістри з медсестринства» –

зі встановленням для них схемних тарифних розрядів у діапазоні 6-10 розрядів за Єдиною тарифною сіткою.

Доповнено позицію «Молодший медичний персонал, допоміжний персонал аптечних закладів, продавець оптики, дезінфектор» новими посадами:

  • екстрений медичний технік,
  • інструктор з надання першої допомоги,
  • оператор оперативно-диспетчерської служби (медицина), –

зі встановленням для них схемних тарифних розрядів у діапазоні 3-4 розрядів за Єдиною тарифною сіткою.

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Недостовірна інформація у тендерній пропозиції: як діяти замовнику

Особливості передбачають право замовника відхилити учасника/переможця, тендерна пропозиція якого містить недостовірну інформацію. Пояснимо, яка недостовірна інформація є суттєвою для визначення результатів торгів та як її підтвердити
1445

Вартість участі у закупівлі

Участь у публічних закупівлях пов'язана з різними витратами, які можуть виявитися значущими для учасників. У цій статті ми розглянемо, які витрати можуть понести учасники, включаючи вартість подання тендерної пропозиції та вартість оскарження в АМКУ. Розуміння цих факторів допоможе більш точно оцінювати свої можливості та готуватись до тендерних процедур з максимальною ефективністю
26

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
90

Наказ про обгрунтування підстави для здійснення закупівлі

Щоб закупити за прямим договором на підставі пункту 13, потрібно оформити обґрунтування підстави для закупівлі за цим пунктом у вигляді розпорядчого рішення замовника або іншого документа. Скачайте зразок від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
51

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді