Протокол уповноваженої особи з обґрунтуванням переговорної процедури: зразок

UA RU
Щоб обґрунтувати переговорну процедуру закупівлі, зокрема через відсутність конкуренції з технічних причин, знадобиться протокольне рішення уповноваженої особи. Ми підготували для вас зразок протоколу УО з обґрунтуванням переговорної процедури


Замовник має право застосовувати переговорну процедуру закупівлі за наявності підстав, визначених частиною 2 статті 40 Закону про публічні закупівлі.

Яку б підставу для «переговорки» ви не обрали, обов’язково необхідне обґрунтування її застосування — з посиланням на експертні, нормативні, технічні та інші документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі.

PW_welcome_dz_webinar_29072024.jpg

Зокрема, переговорну процедуру закупівлі можна застосовувати на підставі абзацу 4 пункту 2 частини 2 статті 40 Закону № 922. Тобто, якщо товари, роботи чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання у випадку відсутності конкуренції з технічних причин, яка має бути документально підтверджена.

Пропонуємо вам зразок протоколу уповноваженої особи, що містить обґрунтування переговорної процедури. Документ створений за вимогами нового національного стандарту ДСТУ 4163:2020.

☝️ Новий порядок закупівель в умовах воєнного стану

Протокол УО з обґрунтуванням переговорної процедури

протокол уо обгрунтування переговорної процедури

СКАЧАТИ



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді