Організація публічних закупівель в умовах воєнного стану: оновлена програма

Автор
головний редактор Вищої школи Закупівельника
Ґрунтовний курс з публічних закупівель в умовах воєнного стану для тих, хто шукає навчання в онлайн-форматі високої якості

Для старту навчання у Вищій школі Закупівельника оплатіть курс за персональною пропозицією!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Колеги, чи на 100% ви розібралися у нововведеннях до Особливостей? Змін багато, тому помиляються навіть найдосвідченіші… Але маєте можливість спати спокійно і працювати без стресу — опануйте оновлену програму Вищої школи Закупівельника «Організація публічних закупівель в умовах воєнного стану».

Спробуйте безкоштовний онлайн-курс із закупівель

Сміливі завжди мають щастя. Тож киньте собі виклик – пройдіть навчання у Вищій школі Закупівельника, щоб підвищити вашу кваліфікацію та відкрити собі нові кар’єрні можливості. Аби ви ознайомились із форматом навчання, ми відкрили для вас доступ до першого уроку програми «Організація публічних закупівель в умовах воєнного стану».

Щоб розібратися в нюансах, потрібен час та досвід. Саме таким досвідом діляться експерти Вищої школи Закупівельника. Пояснимо крок за кроком:

Скористайтеся можливістю опанувати цю тему програми абсолютно безплатно — авторизуйтеся або зареєструйтеся

Отримати безплатний доступ до онлайн-курсу

Ознайомтеся із програмою «Організація публічних закупівель в умовах воєнного стану»

До Особливостей вже неодноразово вносили зміни. Самостійно важко відстежити всі зміни й опанувати нові правила в порядку закупівель. І запитання у замовників виникають постійно. Тому ми пропонуємо допомогу.

Наша навчальна програма «Організація публічних закупівель в умовах воєнного стану» допоможе уникнути ризиків, коли:

  • закуповуєте потрібні товари, роботи, послуги в умовах воєнного стану за прямими договорами, на відкритих торгах чи в електронному каталозі;
  • формуєте умови договорів — адже від них залежить, аби організація отримала потрібне;
  • оприлюднюєте інформацію в електронній системі закупівель.

Опануйте порядок закупівель, який на період дії воєнного стану та ще впродовж 90 днів після його завершення встановлюють Особливості. Працюйте в ці неспокійні дні швидко, спираючись на поради наших експертів та здобуті знання і навички без помилок і порушень.

Чудова нагода для тих, хто хоче в умовах катастрофічної нестачі часу знаходити правильні рішення і будувати успішну кар’єру.

Навчальна програма складається з 4 модулів, 14 курсів, 60 уроків.

Тривалість навчання:

  • 120 годин;
  • 4 кредити ЄКТС.

Ви матимете доступ до навчання протягом 2 місяців.

✔ Перший модуль

«Організація закупівель у воєнний час» — зможете формувати документи щодо закупівель, працювати в електронній системі закупівель. Дізнаєтеся, що і як потрібно зробити, перш ніж розпочати закупівлю. Зможете спланувати закупівлі і не порушити законодавства, без помилок визначати предмети закупівель, розраховувати їх очікувану вартість в неперебачуваних умовах війни. Не допустити поділу предмета закупівель. 

✔ Другий модуль

«Прямі закупівлі та відбір постачальників в ЕСЗ» — ви вивчите алгоритми дій в електронній системі закупівель та уникнете ризиків, коли укладатимете прямі договори з постачальниками. Ви можете шукати актуальну інформацію про постачальників перед закупівлею. Навчитеся придбавати потрібне в Prozorro Market. Діятимете так, щоб не мати проблем з органами контролю, а також вчасно і правильно оприлюднюватимете інформацію, якщо не використовували системи для закупівель.

✔ Третій модуль

«Відкриті торги та запит пропозицій постачальників за Особливостями» — ваш незамінний наставник під час проведення відкритих торгів за новим порядком. Вмітимете встановлювати спосіб документального підтвердження для кваліфікаційних критеріїй,  прописувати технічні вимоги до предмета закупівлі. Ураховуватимете правильно формальні помилки в тендерній документації та визначатимете невідповідності, які учасник має виправити протягом 24 годин. Знатимете, що перевіряти в установчих/реєстраційних документах учасника. Зможете убезпечити свою закупівлю вимогами тендерного та договірного забезпечення. Правильно комунікуватимете з учасниками, які звернулися до вас під час відкритих торгів. За потреби відкоригуєте в установлені строки тендерну документацію. Перевірите інформацію про учасників навіть в умовах, коли не всі держреєстри відкриті. А якщо ваші торги учасники оскаржили, надасте правильну інформацію АМКУ та належно виконаєте рішення органу оскарження.

✔ Четверий модуль

«Договір про закупівлю, укладений у воєнний час» — ви навчитеся формувати умови договорів для воєнного часу, аби вони відповідали господарському та цивільному заонодаству, ураховували закупівельне законодавство та убезпечували від ризику отримати недобросовісного контрагента. Зможете уникнути ризику визнання договору нікчемним. Знатимете, як діяти, якщо постачальник не виконує зобов’язань. 

Окрім цього, ви зможете вносити зміни в укладені договори про закупівлю без порушень, відобразите інформацію про них в системі та правильно прозвітуєте про виконання договору.

Скачайте урок «Як визначати переможця і перевіряти його документи»

Відчуйте переваги навчання у Вищій школі Закупівельника вже зараз: завантажте урок «Як визначати переможця і перевіряти його документи». Тут вам і відеовідповідь на каверзне запитання, і інтерактивний розбір кейсів,  і зразок рішення уповноваженої особи. Словом  — ті фішки, якими наповнена  уся наша програма «Національна сертифікація з публічних закупівель в умовах воєнного стану».

Скачати безплатний урок

Згенеруйте сертифікат про навчання

Якщо часто візуалізувати бажане, воно швидше приходить у наше життя. Згенеруйте для себе у кілька кліків свій іменний сертифікат випускника Вищої школи Закупівельника, щоб легко уявити себе в цій ролі! 

Національна сертифікація з публічних закупівель в умовах воєнного стану

Організація публічних закупівель в умовах воєнного стану: оновлена програма

⚡ ОТРИМАТИ ЗРАЗОК СВОГО ІМЕННОГО СЕРТИФІКАТУ



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді