В Україні оголошено тендер для будівництва сховища високоактивних відходів

Державне спеціалізоване підприємство "Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами" (ЦППРВ) оголосило тендер на будівництво сховища для проміжного зберігання високоактивних відходів (ВАВ). Сховище буде призначатися для відходів відпрацьованого ядерного палива українських АЕС, які повертаються з Росії після переробки.

В Україні оголошено тендер для будівництва сховища високоактивних відходів

5 порад, як уникнути витівок винахідливих учасників

Оголошення про тендер, з очікуваною вартістю закупівлі - 3,843 млрд грн, розміщене у системі публічних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції приймаються до 13 вересня, а аукціон має відбутися 19 жовтня 2021 року.

Згідно тендерній документації передбачаються такі види робіт:
  • виготовлення робочої документації (стадія «Р»);
  • науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи;
  • поставка та монтаж обладнання.

За планом об’єкт, призначення якого - це довгострокове (протягом 100 років) зберігання осклованих ВАВ з реакторів ВВЕР-440, об’ємом 260 кубометрів, повинен буде введений в експлуатацію в одну чергу без виділення пускових комплексів до грудня 2023 року.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4154

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді