Визначаємо правильно формальні помилки — безплатний мінікурс для закупівельників

Редакція журналу «Держзакупівлі» радо презентує новий формат матеріалів — мінікурс. Цей тренінг допоможе вам правильно визначати формальні помилки в тендерній документації. Крім впевненості у своїй професійності та знань після підсумкового тесту ви отримаєте іменний сертифікат.

ПРОЙТИ МІНІКУРС ➤➤➤

Формальні помилки — безплатний мінікурс для закупівельників

Курс складається з трьох частин:

1. Вступний тест

Перед тим, як перейти до навчальних вправ та перевірити отримані знання і навички, маєте змогу потренуватися на тесті з підказками. Для цього просто натисніть на варіант відповіді, щоб дізнатися, чи вона правильна.

2. Тренувальні вправи

Далі на вас чекають тренувальні вправи, де ми підкажемо, як описати деякі формальні помилки в тендерній документації та визначити їх в оголошенні про спрощену закупівлю.

3. Підсумковий тест з іменним сертифікатом

За результатами підсумкового тесту ви перевірите свої знання на тему. Впевнені, що після тренувальних вправ пройти його вам буде легко. Бажаємо успіху!

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Лист погодження з проєктом договору

Наявність вимоги про надання листа згоди з проєктом договору про закупівлю може значно спростити процес закупівлі. Пояснимо, навіщо вимагати в учасників закупівлі таку згоду, а також дамо зразок
120

Аналогічний договір в публічних закупівлях

Закон № 922 у ст.16 дозволяє замовникам встановити декілька кваліфікаційних критеріїв, щоб визначити, чи дійсно учасники здатні якісно виконати свої зобов’язання. Одним із таких критеріїв є наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного/их договору/ів
9946

Стаття 16 ЗУ Про публічні закупівлі. Кваліфікаційні критерії

Замовник під час торгів висуває до учасників кваліфікаційні критерії. Учасники ж мають документально підтвердити свою відповідність заданим вимогам. Скільки критеріїв можна висувати за статтею 16 Закону № 922? Які тонкощі має знати замовник, щоб вберегтись від оскаржень?
11054

Чи вимагати від переможця забезпечення виконання договору

Ще не вирішили, чи вимагати від переможця забезпечення виконання договору? Дослухайтесь до експертних порад, щоб захистити себе від негативних наслідків, якщо контрагент не виконає своїх зобов’язань. Пояснимо, чи вимагати забезпечення виконання договору в період воєнного стану
13523

Примірна тендерна документація: враховуємо положення Особливостей

Мінекономіки затвердило примірну тендерну документацію ще у 2016 році. Однак текст примірної тендерної документації досі не привели у відповідність до Особливостей. Тож, якщо замовник вирішить затвердити типову тендерну документацію для власних закупівель, має врахувати положення Особливостей — пояснимо як
4344

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді