Як і коли погоджувати істотні умови договору про закупівлю?

Як і коли погоджувати істотні умови договору про закупівлю?

Щоб договір про закупівлю вважався укладеним, обов’язково погодьте його істотні умови.

Пам’ятайте, що від того належить певна умова договору до істотних, або ні, залежить, чи зможете ви змінити її в договорі укладеному за результатами спрощеної закупівлі. Тож вчасно пропишіть, які саме умови належать до істотних.

А щоб вам було легше, як і коли погоджувати істотні умови договору роз’яснює консультант з публічних закупівель Ярослава Дуброва.

Договір за результатами спрощених закупівель: укладаємо та змінюємо правильно

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Головне у вересні для закупівельника

Почніть осінь разом з Експертус Держзакупівлі! В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у вересні. Це рішення робочих ситуацій, форми, зразки, довідники, відеороз’яснення — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі. Стежте за оновленнями і листами від Системи, щоб не пропустити важливе. Залишайтеся з нами навіть під час відключення — у смартфоні переглядайте корисну інформацію в Системі у будь-який час
317

Договір про закупівлю за державний кошт

Договори, фінансові зобов’язання в яких виконуються за рахунок бюджетних коштів, відрізняються від звичайних господарських договорів не лише наявністю відповідних процедур, що передують укладанню, але й порядком оплати виконаних господарських зобов’язань. Розглянемо основні умови, дотримання яких дозволить знизити ризики непорозуміння з Державною казначейською службою України та відповідно убезпечить від штучної затримки платежів за виконані договірні зобов’язання.
133

Договір про закупівлю

Постійні зміни до Особливостей №1178 вже стали невід’ємною частиною життя закупівельників, але через численність змін замовники можуть випустити з уваги щось важливе. Тож нагадаємо вам що є договором про закупівлю та які моменти необхідно врахувати при підготовці проекту договору про закупівлю
5648

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді