Зміни до Закону Про публічні закупівлі в частині тендерної документації

Зміни до Закону Про рублічні закупівлі в частині тендерної документації
✍ Як перевірити свій електронний підпис та де його зберігати

Інформатизація та диджатилізація — вимоги часу, які впливають на всі сфери нашого буття.

Сфера публічних закупівель — актуальна та складна, враховуючи неконкурентні процеси та корупційні чинники.

Нещодавно тільки з'явилася нова процедура, відбулися зміни у оскарженні, АНЦ виявляється автоматично, введено 24 години на усунення недоліків та інші зміни, а вже в грудні — нові вимоги до тендерної документації.

Часті зміни законодавця в сфері публічних закупівель — намагання відійти від конфлікту інтересів у публічних закупівлях. Та Замовникам публічних закупівель, в особі тендерного комітету, не завжди зрозумілі нові норми.

Отже, з 3 грудня 2020 року — новий формат внесення тендерної документації в публічних закупівлях. Ми підготували для вас алгоритм дій Замовника в нових умовах і підкажемо, як вносити дані в новому форматі ЕСЗ.

АЛГОРИТ ДЛЯ ЗАМОВНИКА ➤➤➤

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Недостовірна інформація у тендерній пропозиції: як діяти замовнику

Особливості передбачають право замовника відхилити учасника/переможця, тендерна пропозиція якого містить недостовірну інформацію. Пояснимо, яка недостовірна інформація є суттєвою для визначення результатів торгів та як її підтвердити
1472

Тендерна документація зразок

Шукаєте зразок тендерної документації, що відповідає чинному закупівельному законодавству? Тримайте готові зразки від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
8122

Нецінові критерії закупівлі

Реалізація принципу ефективності публічних закупівель знаходить відображення у можливості оголошення закупівлі, у якій братиметься до уваги не тільки ціна пропозиції, але й інші фактори. У консультації розглянемо, що таке приведена ціна та коли можна застосувати нецінові критерії закупівель
1993

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді