Розпочато програму з удосконалення системи фінансового контролю за коштами міжнародних донорів

ДАСУ та Проєкт з реформування державних підприємств (SOERA) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) співпрацюватимуть в частині проведення реформ у сфері державного фінансового контролю та управління державними фінансами.

Розпочато програму з удосконалення системи фінансового контролю за коштами міжнародних донорів

Кримінальна відповідальність за перешкоджання діяльності аудиторів

Під час початкового етапу співпраці спеціалісти SOERA сприятимуть технічній підтримці та посиленню інституційної спроможності Держаудитслужби. Спеціалісти SOERA зосередяться на аудиті державних коштів, які стосуються DBS (Direct Budget Support), наданих урядом США та іншими міжнародними донорами України.

USAID підтримує комплексне проведення реформ у сфері державного фінансового контролю та управління державними фінансами. Адже після повномасштабного російського вторгнення США стали одним із найбільших донорів бюджетної підтримки України.

Нагадаємо, що, відповідно до Адміністративної домовленості про співпрацю з Європейським управлінням з питань запобігання зловживанням та шахрайству (OLAF), Держаудитслужба сприяє захисту фінансових інтересів Європейського Союзу в Україні.

Джерело: офіційний сайт ДАСУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Оскарження рішень АМКУ

Замовник має виконати рішення АМКУ не пізніше 30 днів з дня його прийняття. Або ж може оскаржити таке рішення до суду. Як оскаржити рішення Антимонопольного комітету, якщо ви з ним не згодні та які докази підготувати - роз’яснюємо у статті
8330

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
2858

Що варто знати про нецільове використання бюджетних коштів

За нецільове використання бюджетних коштів, можуть не тільки оштрафувати, а й притягнути до кримінальної відповідальності! Дізнайтеся все про цей важливий аспект і вбережіть себе від неприємностей. Розберемо свіжу судову практику
11122

Пов’язані особи в публічних закупівлях 2024

Чи легко встановити, чи пов’язані особи під час тендеру? Не поспішайте відповідати на це запитання. Для початку ознайомтеся з ознаками та прикладами пов’язаних осіб. Вивчіть значущі судові рішеннями та алгоритми дій замовника, у разі встановлення пов’язаності під час проведення закупівлі.
6440

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді