Внесено зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів

Кабмін вніс зміни до постанови від 26.05.2005 № 376 «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів і розмірів збору за їх державну реєстрацію (перереєстрацію)».

Внесено зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів

Закупівлі ліків та медвиробів за Особливостями

Зміни внесено з метою встановлення строку дії реєстраційних посвідчень, зокрема тих, що діяли до 01.04.2023, на лікарські засоби, які:

  • закуповуються особою, уповноваженою на здійснення закупівель у сфері охорони здоровʼя,
  • а також підлягають закупівлі за результатами закупівельної процедури, проведеної спеціалізованою організацією, яка здійснює закупівлі, на виконання угоди щодо закупівлі між МОЗ та відповідною спеціалізованою організацією, яка здійснює закупівлі,
  • унеможливлення державної реєстрації і перереєстрації лікарських засобів, виробництво яких хоча б частково здійснювалось на території рф або рб, в тому числі розробка та/або клінічні випробування (за умови, якщо вони розпочаті після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну).

Викладено у новій редакції Порядок державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів та Розміри збору за державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарських засобів.

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Оскарження процедури закупівлі: як діяти учаснику

Для відстоювання своїх законних прав та інтересів в процесі здійснення публічних закупівель законодавством передбачено етап оскарження. А учасникам потрібно знати, як захистити себе. Як це зробити, розглянемо у статті
2599

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді