Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель

Дорогі наші читачі! Цього місяця напряму Держзакупівлі у Цифровому видавництві Експертус виповнилося 10 років. І ми підготували для вас корисні сюрпризи

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Отримати подарунки від редакції

Ваші визнання і підтримка — найцінніші для нас подарунки на ювілей. Дякуємо за це!

А для вас ми підготували «частування», яке буде корисним у роботі.

🎁 До 31 жовтня шеф-редактор нашого напряму дарує вам знижку на передплату системи «Експертус Держзакупівлі» 4 000 грн, головний редактор журналу «Держзакупівлі» — 2 000 грн на передплату е-журналу, а головний редактор онлайн-школи — до 2 000 грн на навчання у Вищій школі Закупівельника.

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Обрати ▶

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Обрати ▶

📱Кожен, хто зателефонує на нашу вхідну лінію 0 800 21 12 20, отримає додаткову знижку у розмірі 1 000 грн на передплату продуктів.

Також до кінця жовтня для вас діє знижка на ранню реєстрацію на Всеукраїнський форум закупівельників — 2023 «Закриваємо рік та готуємося до нових закупівель». Подія відбудеться 7 грудня у Києві в офлайн-форматі. Акційна ціна до 31.10 — 1990 грн.

❗У жовтні на наших читачів чекає і презентація нової програми Вищої школи Закупівельника — «Закупівлі ліків та медвиробів: ураховуємо зміни-2023», оновленого закупівельного сервісу та книги про запит пропозицій постачальника. Ви можете стати першими, хто ними скористається.

Закупівлі ліків та медвиробів: навчальна програма

Готуємо для вас і добірки топових статей, консультацій, шпаргалок та зразків від наших експертів, які ви зможете зберегти у зручному форматі та завжди мати під руками.

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Іменна листівка для вас

🎂 Десертом серед святкових смаколиків для наших читачів стануть три дні безплатного навчання закупівлям за предметами, як-от електроенергія, воєнні та дорожні закупівлі. Тож не пропустіть реєстрації на наш марафон вебінарів, який розпочнеться 24 жовтня. 

❗Запрошуємо на безплатний марафон вебінарів

Стежте за нашими публікаціями на порталі і фейсбук-сторінці.

Разом — ми сильніші! Тримаймося на зв’язку.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
224

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4217

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4010

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
188

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді