Кабмін перерозподілив деякі видатки держбюджету, передбачених МОН на 2023 рік

Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження про перерозподіл деяких видатків держбюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2023 рік.

У вересні до загального фонду держбюджету надійшло 144,1 млрд грн

Проєкт місцевого бюджету на 2024 рік: складання розрахунку

29 вересня Кабінет Міністрів України з метою фінансового забезпечення виплати академічних стипендій у закладах фахової передвищої та вищої освіти, а також підготовки до нового опалювального сезону закладів освіти, що фінансуються з державного бюджету та належать до сфери управління МОН, ухвалив розпорядження «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2023 рік».

Джерело: офіційний сайт МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4177

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді