Тендери на майже 57 тисяч ноутбуків для вчителів тривають

На 1 вересня 2021 року згідно з ініціативою Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України за якою вчителі освітніх закладів мають бути забезпечені ноутбуками, оголошені тендери на 56 тисяч 954 ноутбуки, які проводяться в усіх обласних державних адміністраціях та чотирьох районах міста Києва.

Як рахувати потребу, щоб закупити ноутбуки для вчителів за кошти субвенції на боротьбу з СОVID-19

Тендери на майже 57 тисяч ноутбуків для вчителів тривають

Наразі всі області перебувають у активній фазі проведення тендеру, зокрема збору тендерних пропозицій. Проведення безпосередньо аукціонів у більшості областей заплановано на жовтень.

Заходи спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу в закладах загальної середньої освіти (в частині закупівлі ноутбуків для вчителів), тому придбані ноутбуки будуть закріпленні за навчальними кабінетами відповідних ЗЗСО та використовуватимуться виключно для організації освітнього процесу, а у разі встановлення заборони на відвідування закладів освіти оргтехніка може надаватися в користування педагогічним працівникам з метою належної організації освітнього процесу.

Загалом цьогоріч за рахунок субвенції в розмірі 980 мільйонів гривень планується закупити понад 60 тисяч ноутбуків (з урахуванням співфінансування з місцевих бюджетів і очікуваної вартості ноутбука орієнтовною сумою 20 тисяч гривень). А до 2024 року передбачається забезпечити співвідношення «один ПК на одного вчителя».

Процес тендерів та закупівлі ноутбуків для вчителів можна відстежувати за допомогою спеціального дашборду на сайті Міністерства та Комітету цифрової трансформації України в розділі: «Проєкти > Ноутбук кожному вчителю».


Джерело: Міністерство освіти і науки України

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Зміна ціни в договорах про закупівлю продуктів харчування

Скористаєтеся порадами, які допоможуть запобігти проблемам під час закупівлі продуктів харчування. А також отримаєте детальний механізм зміни ціни договору — шість правил допоможуть уникнути неприємностей, які мали замовники в наведених прикладах
117

Перелік робіт з поточного та капітального ремонту

Коли плануєте ремонт будівлі, буває важко визначитися належить предмет закупівлі до поточного чи капітального ремонту. Пропонуємо ознайомитися з переліком таких робіт, щоб обрати правильно код ДК
195

Погодження договорів з Мінцифрою у 2024 році

У 2024 році порядок погодження проєктів за Національною програмою інформатизації змінився. У статті розглянемо, що врахувати замовнику, щоб погодити проєкти з Мінцифри
14536

Закупівля комп’ютерної техніки у 2024 році

Якщо у 2024 запланували закупівлю комп’ютерної техніки, вам необхідно врахувати чимало важливих аспектів. Розкажемо, як правильно визначити потребу, встановити очікувану вартість та що вимагати від учасників
6028

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді