Релокований бізнес може отримати грант від ООН

Міжнародна організація з міграції ООН реалізує в Україні проєкт «Розвиток малих та середніх підприємств: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», завдяки якому постраждалі від війни підприємці мають можливість отримати грант на відновлення та розвиток своєї справи.
РОЗПОЧАТИ НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ ЗАКУПІВЕЛЬНИКА

Проєкт від Міжнародної організації з міграції ООН «Розвиток малих та середніх підприємств: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», направлений на підтримку внутрішніх переселенців. 

Подати заявку можуть малі та мікропідприємства, що релокуються або здійснюють діяльність у місті Києві, а також у Київській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Дніпропетровській або Харківській областях.

Мінреінтеграції звертає увагу, що підприємства мають бути зареєстровані на громадян України не менше ніж за 1 рік до дати подання заявки.

Заявки на участь у грантовій програмі приймаються до кінця жовтня 2023 року.

Джерело: офіційний сайт Мінреінтеграції

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
419

Зведений річний план закупівель: як сформувати

Наприкінці 2024 року замовники планують свої закупівлі на наступний рік. Однак, як бути, якщо уповноважених осіб в організації, приміром дві або три? Чи потрібен зведений річний план, чи кожна УО публікує план закупівель, за які безпосередньо відповідає? Як планувати закупівлі, якщо уповноважених осіб декілька?
1544

Довіреність на участь у тендері — зразок

Можливість для учасника укласти договір про закупівлю часто залежить від деталей. Для укладення договору також може знадобитися довіреність на участь у тендері. Скачайте готовий зразок
30

План закупівель на 2025 рік

Пояснимо, як формувати річний план закупівель на 2025 рік, враховуючи Особливості. Адже у воєнний стан маємо відповідально планувати закупівлі для забезпечення потреб країни в цілому та кожного замовника окремо
3393

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді