Вітаємо з Днем закупівельника!

Колеги, вітаємо вас! Нехай День закупівельника стане ще одним прекрасним приводом пишатися собою

ОТРИМАТИ СВОЮ ІМЕННУ ВІТАЛЬНУ ЛИСТІВКУ

Нехай вас завжди цінують і поважають. Нехай законодавство стане стабільнішім, а щоденні зміни не збиватимуть вас з ніг. Нехай часу завжди вистачає як на роботу, так і особисте. Нехай у нашій Україні запанує мир і ми почнемо проводити закупівлі задля відбудови нашої держави!
Будьте щасливими!
Слава Україні!

Привітайте колег іменною листівкою

Привітайте колег зі святом, подаруйте їм іменні листівки.

ЗГЕНЕРУВАТИ І НАДІСЛАТИ ЛИСТІВКУ

Вітаємо з Днем закупівельника!

Інтерактивний подарунок для закупівельників від «Експертус Держзакупівлі»

На свято завжди потрібен подарунок, тому редакція експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі» підготувала для вас цікавий тест. Чи пам’ятаєте ви події, які привели публічні закупівлі до сучасного формату? 

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
94

Поточний ремонт: код ДК і предмет закупівлі

Визначити код ДК поточного ремонту — складне завдання як для новачків, так і для досвідчених закупівельників. Щоб зробити все правильно, окрім закупівельного, потрібно знати ще й законодавство у сфері будівництва. Як проходить закупівля послуг з поточного ремонту, як визначити код ДК і предмет закупівлі, дізнайтеся зі статті
44181

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
174

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді