Ощадбанк прокредитує бізнес для закупівлі генераторів та енергонакопичувачів

Ощадбанк прокредитує бізнес, який купуватиме та встановлюватиме обладнання для безперебійної роботи енергосистеми бізнесу, за ставкою 0%.

За повідомленням пресслужби банку, Ощадбанк запускає кредитний продукт, метою якого є закупівля та встановлення  обладнання, що забезпечує безперебійну  роботу енергосистеми бізнесу, в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Бізнес може придбати за ставкою від 0% генератори для виробництва електроенергії, сонячні панелі, електронакопичувачі, акумулятори, вітрові генератори, біопаливо від будь-яких постачальників, в тому числі й партнерів Ощадбанку.

В реаліях енергетичної кризи продукт стане у нагоді широкому колу підприємців, адже призначений для магазинів поблизу дому, аптек, кафе, торгівельних приміщень, зокрема квіткарень, книгарень, магазинів напівфабрикатів, цехів з виробничими лініями, офісних приміщень тощо.

Кредит надається на суму від 100 тис  до 60 млн грн, розмір кредиту залежить від обсягів проєкту. Строк кредиту – від 6 до 60 місяців.

Членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за мікро-, малий та середній бізнес, Наталя Буткова-Вітвіцька, зазначила: «З початку війни ми як державний банк не на мить не припиняли кредитування бізнес-клієнтів.  В фокусі нашої уваги аграрії, релоковані та переробні підприємства, експортери. Наразі в умовах постійних атак на енергосистему України Ощадбанк зосереджується на максимальній підтримці працюючого бізнесу з точки зору забезпечення безперебійної  роботи енергосистеми підприємств.  Разом ми маємо вистояти!».

Джерело: офіційний сайт Ощадбанку

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Зміна ціни в договорах про закупівлю продуктів харчування

Скористаєтеся порадами, які допоможуть запобігти проблемам під час закупівлі продуктів харчування. А також отримаєте детальний механізм зміни ціни договору — шість правил допоможуть уникнути неприємностей, які мали замовники в наведених прикладах
73

Перелік робіт з поточного та капітального ремонту

Коли плануєте ремонт будівлі, буває важко визначитися належить предмет закупівлі до поточного чи капітального ремонту. Пропонуємо ознайомитися з переліком таких робіт, щоб обрати правильно код ДК
174

Погодження договорів з Мінцифрою у 2024 році

У 2024 році порядок погодження проєктів за Національною програмою інформатизації змінився. У статті розглянемо, що врахувати замовнику, щоб погодити проєкти з Мінцифри
14236

Закупівля комп’ютерної техніки у 2024 році

Якщо у 2024 запланували закупівлю комп’ютерної техніки, вам необхідно врахувати чимало важливих аспектів. Розкажемо, як правильно визначити потребу, встановити очікувану вартість та що вимагати від учасників
5949

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді