На що нині зважати у плануванні закупівель

Якщо закупівлі замовник проводить згідно із Законом 922, то, як завжди, вносить їх до річного плану? Тут нічого не змінилося?

image69

ПРОГРАМА

Так, для закупівель за Законом № 922 слід дотримувати вимог Закону.

Замовники планують закупівлі на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг (ч. 1 ст. 4 Закону № 922). Заплановані закупівлі включають до річного плану закупівель. Річний план та зміни до нього оприлюднюють в ЕСЗ протягом п’яти робочих днів з дня затвердження річного плану та змін до нього.

Закупівлю проводять відповідно до річного плану.

Позаяк річний план закупівель є передумовою закупівлі, якщо замовник проводить закупівлі відповідно до Закону № 922, формувати річний план обовязково.

Сильна підтримка — сильна Україна! Це звичайно про нас із вами.
Ми опинилися в невідомому досі для нас становищі. Тому щоб ви та ваша компанія
залишалася у робочій колії, пропонуємо підтримку.
Зекономте на передплаті журналу "Держзакупівлі",
а також до експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі».

Обговоріть передплату з вашим менеджером:
0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат. Миру нам.

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Зміни до річного плану закупівель 2024

Формування річного плану закупівель відбувається заздалегідь, однак передбачити усі робочі нюансі на наступний рік часом буває складно. Тож у замовників часто виникає потреба внести зміни до річного плану. Як і коли оприлюднювати зміни до плану закупівель, а також, як редагувати річний план закупівель в Прозоро, роз’яснюємо у статті.
24887

Як запланувати закупівлі на 2024 рік

Планування закупівель — це відповідальна справа. Під час планування закупівель на настпуний рік замовнику слід пам’ятати, що це відповідальність не лише уповноваженої особи. Роз’яснюємо, як слід організувати планування закупівель на підприємстві, щоб забезпечити злагоджену взаємодію працівників
10008

Зразок заявки на внесення закупівлі до річного плану закупівель

Положення/порядок організації та проведення закупівель має, зокрема, визначати правила формування заявок на внесення закупівель до річного плану закупівель, тобто форму, зміст, строки та спосіб їх надання. Щоб ви не «ламали голову» над формою документа, скачайте готовий зразок заявки на внесення закупівлі до річного плану закупівель зі статті.
2974

Як скласти річний план закупівель бюджетної установи

Основне завдання замовника — придбати товари, роботи та послуги з максимально можливою економiчною ефективнiстю та в визначений термiн. Проте для закупівельників бюджетних установ не все так просто. Вони зобов’язані дотримуватись також бюджетного законодавства. Як скласти річний план закупівель бюджетної установи на 2024 рік? Відповіді у статті
5763

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді