Зразок заявки на внесення закупівлі до річного плану закупівель

UA RU
Положення/порядок організації та проведення закупівель має, зокрема, визначати правила формування заявок на внесення закупівель до річного плану закупівель, тобто форму, зміст, строки та спосіб їх надання. Щоб ви не «ламали голову» над формою документа, скачайте готовий зразок заявки на внесення закупівлі до річного плану закупівель зі статті.

Розробка річного плану є нелегкою задачею, яка може передбачати взаємодію різних відділів замовника. Щоб забезпечити процес планування та складання річного плану закупівель відповідно до приписів Закону № 922 з урахуванням Особливостей № 1178 замовнику, зокрема доцільно затвердити положення/порядок організації та проведення закупівель (далі — Порядок).

В частині формування річного плану Порядок повинен, у тому числі:

  • встановлювати відповідальних осіб — ініціаторів закупівлі. Це можуть бути як підрозділи, так і безпосередньо відповідальні особи, які після укладання договору за конкретним предметом закупівлі будуть споживачами придбаного товару, роботи чи послуги;
  • визначати правила формування заявок — її форму, зміст, строки та спосіб надання;
  • встановлювати відповідальність за ненадання або неподання в строк заявки;
  • передбачати механізм повернення на доопрацювання заявок тощо.

Зважайте, що обов’язкову інформацію, що має містити річний план закупівель, регламентує частина 2 статті 4 Закону № 922. Передбачте усю цю інформацію у внутрішній заявці на проведення закупівлі, яку відповідальні особи передають уповноваженій особі.

У Порядку передбачте, в якому вигляді необхідно подавати заявку: паперовому, електронному, або в обох це можливо.

Якщо ви ще не затвердили форму заявки на внесення закупівлі до річного плану закупівель 2024, скачайте та використовуйте запропонований зразок.

Заявка до річного плану закупівель

заявка на внесення закупівлі до річного плану закупівель

СКАЧАТИ ЗРАЗОК

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді