Протокол уповноваженої особи про визначення переможця відкритих торгів

UA RU
Автор
головний редактор порталу «Держзакупівлі»
Скачати протокол уповноваженої особи про визначення переможця ➤ Протокол уповноваженої особи про визначення переможця відкритих торгів

 

 

За результатами розгляду та оцінки тендерної пропозиції замовник визначає переможця процедури закупівлі та приймає рішення про намір укласти договір про закупівлю відповідно до Закону № 922 з урахуванням Особливостей (п. 39 Особливостей).

На цьому етапі, коли уповноважена особа оформлює рішення про визначення переможця відкритих торгів з Особливостями та оприлюднення рішення про намір укласти договір, стане у пригоді оновлений зразок протоколу УО про визначення переможця та рішення про намір укласти договір. 

Нагадаємо, що кожне своє рішення уповноважена особа оформлює протоколом. Стаття 11 Закону про публічні закупівлі скеровує:

«Рішення уповноваженої особи оформлюються протоколом із зазначенням дати прийняття рішення, який підписується уповноваженою особою».

Протокол уповноваженої особи про визначення переможця

Протокол уповноваженої особи про визначення переможця

СКАЧАТИ ЗРАЗОК

 

Зверніть увагу! КМУ вніс чергові зміни Постанови № 1178, які набрали чинності 25.02.2023. З-поміж іншого, багато змін зазнали підстави для відхилення тендерної пропозиції учасника та переможця. Експерти ситеми Експертус Держзакупівлі розглянули їх в окремих коментарях.

 

ОТРИМАТИ ДЕМОДОСТУП ДО СИСТЕМИ

 



зміст

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді