Протокол уповноваженої особи про затвердження річного плану: зразок

UA RU
Щоб не порушити під час закупівель вимог закону, замовник має заздалегідь скласти річний план закупівель. Вже з 1 січня 2022 року закупівельна функція буде цілком у руках уповноваженої особи (УО), тож замовникам неодмінно знадобиться протокол затвердження річного плану уповноваженою особою. Зразок документу ви знайдете у статті.

 

  

Складання та затвердження річного плану закупівель — відповідальне завдання для замовника. Адже потрібно не тільки формально дотримати вимог закону, а й забезпечити ефективне планування закупівель на підприємстві для зручності власної роботи й мінімізації подальших змін у річному пані та відміни закупівель.

Наразі Україна переживає черговий перехідний період від ліквідації тендерного комітету до повного переходу до співпраці з уповноваженими особами.

Коли оформлювати протокол уповноваженої особи

Нагадаємо, що з 2022 тільки уповноважена особа:

  • плануватиме закупівлі та формуватиме річний план закупівель в ЕСЗ;
  • вибиратиме процедуру закупівлі;
  • проводитиме процедури закупівель/спрощені закупівлі;
  • оприлюднюватиме в ЕСЗ звіт про договір про закупівлю, укладений без використання ЕСЗ, у випадку проведення закупівель відповідно до частини 7 статті 3 Закону № 922;
  • забезпечуватиме рівні умови для всіх учасників, об’єктивний та чесний вибір переможця процедури закупівлі/спрощеної закупівлі;
  • забезпечуватиме складання, затвердження та зберігання документів з питань публічних закупівель, які визначає Закон № 922;
  • забезпечуватиме оприлюднення в ЕСЗ інформації, необхідної для виконання вимог Закону (ч. 10 ст. 11 Закону № 922).

Якщо вам необхідний протокол уповноваженої особи про затвердження річного плану 2022, скористайтеся зразком від експертів редакції Експертус: Держзакупівлі.

Шарий Тарас шеф-редактор Експертус Головбух
Війна вимагає швидкого реагування та оперативних рішень не лише в зонах бойових дій, а й у законодавчому тилу. Щоб економіка працювала навіть в умовах війни, треба «озброїти» роботодавців новим законодавчими нормами. Розбираємо один із перших воєнних трудових законів — Закон № 2136.

 

Зразок протоколу уповноваженої особи про затвердження річного плану

 

протокол уповноваженої особи про затвердження річного плану

СКАЧАТИ ЗРАЗОК

 

Оформлюйте та зберігайте протокольні рішення уповноваженої особи, зокрема протокол УО про затвердження річного плану закупівель, правильно.

Допоможуть у цьому консультації:



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді