Які зміни врахувати щодо звіту про виконання договору про закупівлю

Які зміни врахувати щодо звіту про виконання договору про закупівлю


Варте уваги замовників уточнення щодо оприлюднення звіту про виконання договору про закупівлю, що з’явилося в пункті 12 частини 1 статті 10 Закону № 922.

Як проводити закупівлі поза системою

Тепер замовники мають оприлюднювати через авторизовані електронні майданчики в ЕСЗ звіт про виконання договору про закупівлю — протягом 20 робочих днів з дня:

Тобто, якщо строк дії договору про закупівлю закінчився, але сторони не виконали його умов або щодо такого договору відкрита судова справа, у замовника немає обов’язку оприлюднювати в ЕСЗ такий документ.

Зважте й на уточнення в інформації, яку має містити звіт про виконання договору про закупівлю. Якщо звітуєте в ЕСЗ про виконання договору, укладеного за результатами спрощеної закупівлі, зазначайте в звіті унікальний номер оголошення про проведення спрощеної закупівлі (п. 1 ч. 1 ст. 42 Закону № 922).

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Закупівля за договором керованого доступу

Закон про публічні закупівлі не поширюється на придбання за договором керованого доступу, однак є вимога оприлюднити звіт. Що врахувати під час закупівлі ліків за договором керованого доступу - пояснюємо
162

Звіт про виконання договору 2024

Пояснимо, коли та як замовник оприлюднює в електронній системі закупівель звіт про виконання договору про закупівлю. Дізнайтеся ключові аспекти звітування за видами закупівель, вимоги та строки оприлюднення звітності
56008

Що врахувати закупівельнику наприкінці грудня 2023-го: 6 гарячих справ

Кінець року — завжди виклик для закупівельників. Треба не тільки завершити рік, а й розпочати закупівлі на наступний. Розгляньмо основні гарячі справи, щоб завершити 2023 рік та забезпечити потреби на початку 2024-го року
457

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді