Вимоги до електронного підпису учасників у тендерній документації

Вимоги до електронного підпису учасників у тендерній документаціїРОМАН МАГЕРА, провідний юрист ЮК «Правое Дело»

Електронний документообіг не тільки зручний, але й життєво необхідний в умовах світової пандемії. На електронні документи переходить і сфера публічних закупівель. Що необхідно враховувати замовникам, роз’яснює провідний юрист ЮК «Правое Дело» Роман Магера.

⏩ Які вимоги щодо електронного підпису висувати ⏪

Вимоги до електронного підпису учасників у тендерній документації

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Недостовірна інформація у тендерній пропозиції: як діяти замовнику

Особливості передбачають право замовника відхилити учасника/переможця, тендерна пропозиція якого містить недостовірну інформацію. Пояснимо, яка недостовірна інформація є суттєвою для визначення результатів торгів та як її підтвердити
1445

Тендерна документація зразок

Шукаєте зразок тендерної документації, що відповідає чинному закупівельному законодавству? Тримайте готові зразки від експертів системи «Експертус Держзакупівлі»
8115

Нецінові критерії закупівлі

Реалізація принципу ефективності публічних закупівель знаходить відображення у можливості оголошення закупівлі, у якій братиметься до уваги не тільки ціна пропозиції, але й інші фактори. У консультації розглянемо, що таке приведена ціна та коли можна застосувати нецінові критерії закупівель
1993

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді