Новини за темою Тендери

З грудня минулого року до тендерів на постачання речового майна для ЗСУ долучились 23 компанії
З грудня 2023 року, коли розпочав роботу Державний оператор тилу (ДОТ), 23 українські компанії вперше взяли участь у тендерах на закупівлю речового майна для Збройних сил України.
12
АМКУ оштрафував дві компанії за спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб
АМКУ визнав, що ТОВ «Актан-Дніпро» і ТОВ «ТАЙФУ-МЕТЕОР» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю сталевих труб, проведених КП «Київтеплоенерго» та ПАТ «Центренерго».
35
Закупівлі електроенергії під час воєнного стану: що рекомендує Мінекономіки?
Мінекономіки затвердило Методичні рекомендації щодо особливостей здійснення публічних закупівель у сфері електроенергетики на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі — Методрекомендації).
260
Розтрата 4,9 млн грн на зйомках навчальних відео: трьох учасників схеми повідомили про підозру
БЕБ викрило посадовців одного з Комунальних некомерційних підприємств Київської міської державної адміністрації та директора товариства у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах.
36
За спотворення результатів торгів АМКУ оштрафував компанії на 3 млн гривень
АМКУ рішенням від 25 квітня 2024 року визнав, що ТОВ «БРАЦЛАВ-3М» і ТОВ «ГІПЕРІОН 2020» вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю вагонів для бригад КРС, проведених АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».
356
Розтратили 9 млн грн на закупівлях обладнання для тероборони: посадовцям Дніпровської міськради повідомлено про підозру
БЕБ повідомило двом службовим особам Дніпровської міської ради про підозру у розтраті бюджетних коштів, що були виділені на фінансування Програми сприяння територіальній обороні міста Дніпра на 2022-2026 роки.
68