Визначено ДП з держзакупівель у сфері цифровізації

24 березня Кабмін під час чергового засідання постановив визначити Державне підприємство «Українські спеціальні системи» (ДП «УСС») централізованою закупівельною організацією у сфері цифровізації.

Як запланувати закупівлі у 2021 році, щоб вчасно отримати потрібне

Визначено ДП з держзакупівель у сфері цифровізації

Тепер замовникам потрібно лише подати заявку до державного підприємства «УСС» щодо придбання необхідної техніки та комп’ютерного обладнання.

Директор ДП «УСС» Артур Вітренко також підкреслив, що через закупівлю можна буде замовити пакети програмного забезпечення для захисту від вірусів, що дозволить захистити інформаційні системи, запобігши кібератакам і кіберінцидентам.

За матеріалами Урядового порталу

Ви отримаєте ➡️Навчання у зручному онлайн-форматі ➡️ Відеолекції від провідних експертів ➡️Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
94

Поточний ремонт: код ДК і предмет закупівлі

Визначити код ДК поточного ремонту — складне завдання як для новачків, так і для досвідчених закупівельників. Щоб зробити все правильно, окрім закупівельного, потрібно знати ще й законодавство у сфері будівництва. Як проходить закупівля послуг з поточного ремонту, як визначити код ДК і предмет закупівлі, дізнайтеся зі статті
44184

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
174

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді