Де знайти додаткові кошти на передплату періодики або навчання у воєнний час

Для того щоб передплатити періодичні видання, зверніться за допомогою до соціального партнера — профспілкової організації.

Де знайти додаткові кошти на передплату періодики або навчання у воєнний час

ХОЧУ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В НАВЧАННІ

Звичайно, якщо профспілкова організація вашої установи ніколи не виділяла кошти на передплату, голова профкому може вам відмовити. Наприклад, скаже: «Ми ніколи не передплачували професійних періодичних видань».

Не опускайте рук, адже «ніколи не передплачували» і «не можна передплачувати» — різні формулювання.

Якщо уточните у голови профкому, чим він керується, коли відмовляє, обґрунтованої відповіді не отримаєте. Не передплачували, бо ніхто ніколи не звертався з таким проханням.

Гроші у профспілки є. Працівники установи отримують зарплату, адже це захищені видатки. Тож до профспілки щомісяця надходять внески.

Щоб профспілка виділила кошти, жоден дозвіл не потрібен. Важливо мати лише рішення профспілкового комітету. А до складу профспілкового комітету входять працівники вашої ж установи, які підпорядковані керівнику і дослухаються до його думки.

Тобто керівник установи може вплинути на рішення профспілки.

Та й сума на передплату — не такі вже й великі гроші для профспілки, якщо зважати, що передплату проводять для захисту інтересів всіх працівників установи.

Може бути, що саме тепер у вашої профспілки не вистачає коштів, наприклад їх спрямували на матеріальну допомогу. Якщо голова профкому обіцяє виділити кошти на передплату згодом, оформте гарантійний лист. Зателефонуйте до редакції за номером 0 800 212 012, і вам підкажуть, як скористатися цим способом передплати.

Де знайти додаткові кошти на передплату періодики або навчання у воєнний часУВАГА Передплатою коштом профспілки можуть скористатися й ті установи, у яких є кошти, але установа вищого рівня не дає дозволу на передплату

То чому ж ви маєте звернутися саме до профспілки і що зробити, аби вам не відмовили? Докладніше ►►►

Де знайти додаткові кошти на передплату періодики або навчання у воєнний час

ХОЧУ АКЦІЙНУ ПІДПИСКУ ►►► До 40% знижки ✔️

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Договір про закупівлю за державний кошт

Договори, фінансові зобов’язання в яких виконуються за рахунок бюджетних коштів, відрізняються від звичайних господарських договорів не лише наявністю відповідних процедур, що передують укладанню, але й порядком оплати виконаних господарських зобов’язань. Розглянемо основні умови, дотримання яких дозволить знизити ризики непорозуміння з Державною казначейською службою України та відповідно убезпечить від штучної затримки платежів за виконані договірні зобов’язання.
157

Що варто знати про нецільове використання бюджетних коштів

За нецільове використання бюджетних коштів, можуть не тільки оштрафувати, а й притягнути до кримінальної відповідальності! Дізнайтеся все про цей важливий аспект і вбережіть себе від неприємностей. Розберемо свіжу судову практику
13351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді