Чи застосовувати коди ДК 021:2015 у переліку, передбаченому у Постанові № 169

Чи застосовувати коди ДК 021:2015 у переліку, передбаченому у Постанові № 169

Бронюйте участь за телефоном ⭐️ 0 800 21 12 20 ⭐️ Акційні місця закінчуються!

Постанова № 169 виокремила із загальних закупівельних правил лише вид закупівлі під час воєнного стану та умови оприлюднення інформації для визначених у переліку товарів, робіт чи послуг. Решту питань цей документ не урегульовує. Тому щодо них замовник дотримує вимог Закону № 922.

Чи застосовувати коди ДК 021:2015 у переліку, передбаченому у Постанові № 169УВАГА Постанова № 169 не визначає форми переліку закупівель товарів, робіт і послуг, тому кожен його затверджує так, як вважає за потрібне

Утім, коли після війни замовник оприлюднюватиме звіт про договір про закупівлю, укладений без використання ЕСЗ, матиме вказувати код ДК 021:2015.

Звіти про договори про закупівлю, укладені без використання ЕСЗ, правильніше оприлюднювати після війни.

Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу.
Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила.
Для вас є підтримка від редакції — до 6-ти місяців безплатного доступу до електронного журналу "Держзакупівлі", а також до

експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі»

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте ⭐️0 800 21 12 20⭐️(дзвінки безплатні).
Будьмо на зв’язку щодня!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Якими будуть закупівлі у 2023 році — коментар експерта

Рік війни, 2022-й, був надскладним для закупівельників. Життя і робота під звуки сирен, кардинальні зміни у закупівельному законодавстві, адаптація до нових реалій. Було непросто, проте експерти застерігають, що й надалі перевести дух не вдасться. До чого готуватися закупівельникам у 2023 році та на що перейдуть головні акценти у закупівлях — ділимося
7320

Враховуємо санкційні заборони у вимогах до учасників

Розбираємо санкційні списки України, кого стосуються санкції, чому їх застосовувати, які умови встановити та яка позиція органів контролю щодо врахування санкційних заборон у вимогах до учасників.
5076

Закупівля для об’єктів критичної інфраструктури - аналіз експерта

Як закуповувати для об’єктів критичної інфраструктури? Пояснимо, коли замовник за Постановою № 169 може закупити потрібне за прямим договором, щоб забезпечити функціонування об’єктів критичної інфраструктури.
6948

Спрощена закупівля: етапи, строки, особливості

Етапи, строки та «підводні камені» при проведенні спрощених закупівель у 2022 році роз’яснює експерт. Зверніть увагу на вимоги до закупівель в умовах воєнного стану щодо спрощених закупівель і збережіть цю статтю як дорожню карту для роботи.
36515

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді