Уряд дозволив попередню оплату природного газу ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг»

Кабінет Міністрів, 23 грудня 2021 прийняв постанову № 1358 «Про внесення зміни до пункту 151 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641», якою дозволив попередню оплату природного газу ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг».

Як сьогодні закупити природний газ➤ Експертні відповіді на запитання

 Уряд дозволив попередню оплату природного газу ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг»

Договір про закупівлюСкачати зразок

Кабінет Міністрів України постановив:

Внести зміну до пункту 151 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (Офіційний вісник України, 2020 р., № 63, ст. 2029, № 99, ст. 3224; 2021 р., № 81, ст. 5153), доповнивши його після слів “на строк не більше дванадцяти місяців” словами і цифрами “; для проведення розрахунків за природний газ відповідно до укладених договорів постачання природного газу між товариством з обмеженою відповідальністю “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг” та бюджетними установами, закладами охорони здоров’я державної власності, казенними підприємствами та/або державними установами, закладами охорони здоров’я комунальної власності, комунальними некомерційними підприємствами та/або комунальними установами у розмірі 100 відсотків планової вартості природного газу за грудень 2021 року”.

Джерело: Постанова КМУ № 1358 «Про внесення зміни до пункту 151 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641»



УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на розсилку від порталу «Держзакупівлі» та читайте важливі новини першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
90

Поточний ремонт: код ДК і предмет закупівлі

Визначити код ДК поточного ремонту — складне завдання як для новачків, так і для досвідчених закупівельників. Щоб зробити все правильно, окрім закупівельного, потрібно знати ще й законодавство у сфері будівництва. Як проходить закупівля послуг з поточного ремонту, як визначити код ДК і предмет закупівлі, дізнайтеся зі статті
44178

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
173

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді