Статті за темою Спрощені закупівлі

Договір постачання природного газу: види й особливості
При закупівлі газу необхідно укласти типовий відповідний договір про постачання природного газу. Але чи знаєте ви, що саме необхідно врахувати у договорі про постачання природного газу? Експерт звертає увагу на важливі нюанси.
2562
Коли не застосовують спрощену закупівлю
➤Як обґрунтувати незастосування спрощеної закупівлі ➤Як підтвердити право на незастосвання спрощеної закупівлі ➤Коли можна не застосовувати спрощеної закупівлі в умовах війни
5403
Спрощена закупівля: етапи, строки, особливості
Етапи, строки та «підводні камені» при проведенні спрощених закупівель у 2022 році роз’яснює експерт. Зверніть увагу на вимоги до закупівель в умовах воєнного стану щодо спрощених закупівель і збережіть цю статтю як дорожню карту для роботи.
34238
Спрощена закупівля і відкриті торги: у чому різниця
Для уповноважених осіб замовників, які у 2022 році роблять перші кроки на шляху опанування публічних закупівель у пригоді стане інформація щодо відмінностей проведення процедур відкритих торгів та спрощених закупівель - двох основних видів закупівель, які проводять замовниками. Тож, чим відрізняється спрощена закупівля від відкритих торгів, розглянемо у порівняльній таблиці
3802
Протокол відхилення учасника спрощеної закупівлі
Коли уповноважена особа прийняла рішення про відхилення учасника спрощеної закупівлі, має оформити його протокольно. Щоб правильно скласти протокол про відхилення пропозиції учасника спрощеної закупівлі, скористайтеся готовими зразками зі статті.
2540
Обрання переможця у спрощеній закупівлі
На перший погляд, обрання переможця у спрощеній закупівлі відбувається за тими ж принципами, що й обрання переможця у процедурі закупівлі. Водночас є відмінності, зокрема, у термінах кваліфікації переможця спрощеної закупівлі та документах, які слід врахувати замовнику аби не порушити вимог Закону. На що слід звернути особливу увагу, роз’яснюємо у статті.
3448
Спрощена закупівля молока: як вчасно придбати потрібне
Щоб закупити якісне молоко, замовнику слід прискіпливо прописати вимоги до предмета закупівлв та учасників, щоб отримати якісний товар. Що варто зазначити у вимогах та врахувати в договорі про закупівлю молока, розглянемо у статті.
1247
Протокол визначення переможця спрощеної закупівлі: зразок
Щоб затвердити рішення про визначення переможця спрощеної закупівлі та оприлюднити повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, скористайтеся зразком протоколу УО від редакції «Експертус Держзакупівлі»
3602