Канікули по-українськи: передплачуйте журнали та вигравайте All Inclusive вікенд!

Цифрове видавництво Експертус запустило нову акцію для всіх передплатників електронних журналів

Канікули по-українськи: передплачуйте журнали та вигравайте All Inclusive вікенд!Шановні читачі та передплатники! З 1 червня стартувала акція «Канікули з Експертус по-українськи»! Передплачуйте електронний журнал «Держзакупівлі» та експертно-правову систему «Експертус Держзакупівлі» зі знижкою 50%.

Цифрове видавництво Експертус дбає про своїх клієнтів і в позаробочий час. Вже у липні ми розігруємо серед передплатників 10 All Inclusive вікендів у Трускавці. Тож передплата на електронний журнал «Держзакупівлі» та експертно-правову систему «Експертус Держзакупівлі» – це професійна підтримка та шанс на безплатний вікенд на мальовничому гірському курорті!

Зателефонуйте до редакції 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) та оформить передплату.

Що отримає кожен переможець розіграшу

  1. Відпочине у двомісному номері в готелі з унікальним дизайном «Хижина SPA».
  2. Буде снідати, обідати і вечеряти за меню від шеф-повара у ресторані готелю.
  3. Відвідає SPA Центр — дикий острів з просторим басейном, сауною, римською парною з ароматами карпатських трав, соляною печерою та кімнатою ароматерапії.
  4. Відновить сили та зміцнить здоров’я завдяки лікувальним мінеральним водам Трускавця, адже до джерела «Нафтуся» 5 хвилин прогулянки пішки.
  5. Отримає насолоду від краси літнього курортного міста.

Радимо відвідати Центральний парк Адамівка, ставок Слониця та ландшафтний парк Підгір’я.

Зручні дати відпочинку переможці узгоджують з адміністрацією готелю.

 

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
224

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4212

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4010

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
180

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді