Релокований бізнес може отримати грант від ООН

Міжнародна організація з міграції ООН реалізує в Україні проєкт «Розвиток малих та середніх підприємств: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», завдяки якому постраждалі від війни підприємці мають можливість отримати грант на відновлення та розвиток своєї справи.
РОЗПОЧАТИ НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ ЗАКУПІВЕЛЬНИКА

Проєкт від Міжнародної організації з міграції ООН «Розвиток малих та середніх підприємств: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», направлений на підтримку внутрішніх переселенців. 

Подати заявку можуть малі та мікропідприємства, що релокуються або здійснюють діяльність у місті Києві, а також у Київській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Чернігівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Дніпропетровській або Харківській областях.

Мінреінтеграції звертає увагу, що підприємства мають бути зареєстровані на громадян України не менше ніж за 1 рік до дати подання заявки.

Заявки на участь у грантовій програмі приймаються до кінця жовтня 2023 року.

Джерело: офіційний сайт Мінреінтеграції

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Додаткова угода про продовження дії договору про закупівлю

Скачайте зразок додаткової угоди про продовження строку дії договору та виконання зобов’язань за пунктом 19 Особливостей. Ця угода підготовлена із врахуванням актуальних вимог. Вам не доведеться витрачати час на складні юридичні формулювання
30781

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
424

Зведений річний план закупівель: як сформувати

Наприкінці 2024 року замовники планують свої закупівлі на наступний рік. Однак, як бути, якщо уповноважених осіб в організації, приміром дві або три? Чи потрібен зведений річний план, чи кожна УО публікує план закупівель, за які безпосередньо відповідає? Як планувати закупівлі, якщо уповноважених осіб декілька?
1545

Довіреність на участь у тендері — зразок

Можливість для учасника укласти договір про закупівлю часто залежить від деталей. Для укладення договору також може знадобитися довіреність на участь у тендері. Скачайте готовий зразок
31

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді