В Дії доступна автоматична реєстрація ТОВ

Порядком №2933 Мінцифри та Мінʼюст визначили порядок автоматичної реєстрації бізнесу через портал «Дія». 24 серпня 2022 року, у День Незалежності України, почала діяти послуга на порталі Дія для ТОВ та ФОПів.

24 серпня, у День Незалежності України, запускається нова послуга на порталі Дія – автоматична реєстрація ТОВ. 

Тепер відкрити власне підприємство можна за 2 секунди. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Кілька кліків і ви ТОВ.

У жовтні 2020 року запрацювала реєстрація ТОВ із держреєстратором. За цей час послугою скористувалося близько 13 тисяч українців.  Зараз прибирається людський фактор з цієї послуги та скорочується час на її отримання. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Тепер відкрити власне товариство із обмеженою відповідальністю можна за декілька хвилин. 

“Ми віримо у те, що автоматичні послуги – найефективніші. Вони зручні, користуватися ними можна де завгодно. А від результату користувача відділяє усього декілька кліків. Автореєстрація ТОВ – ще один крок до спрощення спілкування бізнесу із державою. Оскільки такі послуги мають бути простими та зручними. Вони заощаджують не тільки бюджетні гроші для держави, а й час для підприємців, який вони можуть витратити на розвиток власної справи”, – зазначив Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як зареєструвати ТОВ на порталі Дія:

  • авторизуйтеся на порталі Дія;
  • заповніть заяву на реєстрацію ТОВ, вкажіть необхідні дані;
  • підпишіть заяву електронним підписом;
  • після цього система автоматично сформує та надішле вашу заяву на реєстрацію ТОВ – і все.

ТОВ буде зареєстровано автоматично, якщо заява відповідає усім умовам. Якщо ж не відповідає хоча б одній з умов — реєстрація відбудеться за участі державного реєстратора, онлайн, протягом 1 робочого дня.

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством юстиції України за підтримки програми EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.

Джерело: офіційний сайт Мінцифри

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
224

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4216

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
4010

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
187

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді