Закупівля за кошти субвенції на харчування
На етикетці обов’язково має бути інформація:
- «вода питна», її назва, вид — оброблена, необроблена (природна), штучно-мінералізована, штучно-фторована, штучно-йодована, з оптимальним вмістом мінеральних речовин, газована чи негазована;
- склад — «вода питна», перелік уведених речовин, зокрема консервантів, макро- та мікроелементів;
- фактичні значення показників фізіологічної повноцінності мінерального складу питної води згідно з додатком 4 до ДСанПіН 2.2.4-171-10;
- умови зберігання;
- об'єм тари;
- дата виготовлення та дата закінчення строку придатності;
- найменування, місцезнаходження та телефони виробника;
- місце виготовлення води;
- вид вихідної води, місцезнаходження підземного джерела питного водопостачання та номер і глибина свердловини;
- номер партії виробництва;
- назва нормативного документа, який визначає вимоги щодо якості питної води.
У пунктах розливу цю інформацію мають викласти на інформаційному листі та розмістити його на видному місці.
Джерело: офіційний сайт Держпродспоживслужби