Безкоштовні курси з аналітики закупівель для замовників та учасників сфери від команди DOZORRO

Безкоштовні курси з аналітики закупівель для замовників та учасників сфери від команди DOZORRO


Під час перших кроків в аналітиці закупівель вам може бути складно зорієнтуватися, що саме варто зробити, щоб отримати бажану інформацію. Тож команда аналітичних інструментів DOZORRO розробила безкоштовний курс тренувальних завдань у BI Prozorro.

Що саме він передбачає?

  • На спеціальних курсах у Google Classroom зібрані записи навчальних вебінарів та тематичні завдання до кожного з них, окремо для замовників і бізнесу.
  • Ви можете вивчати всі теми чи вибрати з них ті, які цікавлять найбільше.
  • Ваші виконані завдання перевірять
  • Ті, хто виконає всі завдання з курсу, отримає електронний сертифікат про його проходження

Щоб долучитися до навчання, потрібно заповнити реєстраційну форму.

BI Prozorro — це аналітичний інструмент, у якому зібрані дані про всі публічні закупівлі від 2015 року. Дані подаються у вигляді зручних таблиць і графіків. У модуля BI Prozorro багато можливостей, і ви можете підлаштовувати його під власні потреби.

На перший погляд аналітика закупівель може видатися складною. Але команда аналітичних інструментів проєкту DOZORRO має мету: щоб аналітика стала доступною для кожного замовника та учасника сфери закупівель. Бо вона може спростити закупівельну роботу та підвищити її ефективність.

Зокрема, замовники можуть досліджувати закупівлі за допомогою BI Prozorro, щоб легко й швидко формувати звіти про свою роботу, знаходити якісну типову тендерну документацію, визначати очікувану вартість закупівель на основі реальних ринкових цін та шукати собі надійних постачальників.Детальніше читайте у статті «Три функції модуля аналітики, які розширять можливості замовників».

Тоді як бізнесу модуль стане в пригоді для оцінки попиту на різні товари, їхніх цін на ринку публічних закупівель, аналізу конкуренції та вдосконалення власних результатів на тендерах.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації держслужбовців, які відповідають за публічні закупівлі

У межах виконання Стратегії реформування системи публічних закупівель на 2024–2026 роки НАДС затвердило Типову загальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за здійснення публічних закупівель
581

Вебінари з публічних закупівель: анонс

Відмічайте у робочому календарі безплатні заходи у сфері публічних закупівель. Реєструйтеся та готуйте свої запитання до лекторів. По закінченню заходу отримаєте сертифікат про пройдене навчання
1506

Курси з тендерних закупівель 2024

Щоб бути кращим у закупівлях і скласти тестування від Мінекономіки, доцільно пройти курси з публічних закупівель. Дізнайтеся, які курси онлайн із закупівель можна пройти й отримати підтвердний сертифікат від юридичного університету
5828

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді