Кабмін вніс зміни у Перелік кодів бюджетної класифікації

КМУ вніс зміни у додаток «Перелік кодів бюджетної класифікації в розрізі органів, що контролюють справляння надходжень бюджету» до постанови КМУ від 16.02.2011 № 106 «Деякі питання ведення обліку податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету»

Кабмін вніс зміни у Перелік кодів бюджетної класифікації

Чи подавати до органів Казначейства протокол УО як підтвердний документ

Внесено, на виконання пункту 3 розділу II ЗУ № 3683-IX «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України та деяких інших законів України у звʼязку з прийняттям Закону України «Про особливості припинення державних підприємств за рішенням Фонду державного майна України», зміни у додаток «Перелік кодів бюджетної класифікації в розрізі органів, що контролюють справляння надходжень бюджету» до постанови КМУ від 16.02.2011 № 106 «Деякі питання ведення обліку податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету».

Виключено у позиції «ДПС» код «Надходження сум реструктуризованої заборгованості зі сплати державного мита», як такий, що втратив актуальність через відсутність надходжень до бюджету, та доповнено кодом «Орендна плата за земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, передані в оренду відповідно до статті 120-1 Земельного кодексу України».

Виключено з позиції «Мінекономіки» код «Кошти за реєстрацію представництв іноземних субʼєктів господарської діяльності» та закріплено його в позиції «Мінʼюст».

Доповнено позицію «Фонд державного майна» кодом «Кошти отримані від реалізації майна державних унітарних підприємств відповідно до Закону України «Про особливості припинення державних підприємств за рішенням Фонду державного майна України».

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівель на наступний рік

Планування закупівель — це відповідальна справа. Під час планування закупівель на настпуний рік замовнику слід пам’ятати, що це відповідальність не лише уповноваженої особи. Роз’яснюємо, як слід організувати планування закупівель на підприємстві, щоб забезпечити злагоджену взаємодію працівників
10740

Додаткова угода про продовження дії договору про закупівлю

Скачайте зразок додаткової угоди про продовження строку дії договору та виконання зобов’язань за пунктом 19 Особливостей. Ця угода підготовлена із врахуванням актуальних вимог. Вам не доведеться витрачати час на складні юридичні формулювання
30808

Навчання для учасників «Як взяти участь і перемогти в публічній закупівлі у Prozorro»

✔️Ґрунтовні лекції, що поєднують законодавчу базу та експертні висновки ✔️ Навчання у зручному онлайн-форматі ✔️ Відеопояснення від провідних експертів ✔️ Сертифікат про підвищення кваліфікації від Юридичного університету Ярослава Мудрого
438

Зведений річний план закупівель: як сформувати

Наприкінці 2024 року замовники планують свої закупівлі на наступний рік. Однак, як бути, якщо уповноважених осіб в організації, приміром дві або три? Чи потрібен зведений річний план, чи кожна УО публікує план закупівель, за які безпосередньо відповідає? Як планувати закупівлі, якщо уповноважених осіб декілька?
1551

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді