Найкращі закупівлі лютого від Prozorro

Prozorro оголосило чемпіонів серед публічних замовників лютого, що минув. Цього разу ними стали: Державне підприємство Міністерства оборони України «Агенція закупівель у сфері оборони», АТ «Укрпошта», Військова частина 3078 Нацгвардії України, Виконавчий комітет Луцької міської ради та КП «Міський тролейбус».

Найкращі закупівлі лютого від Prozorro

📽️ Організовуємо закупівельний процес у військовій частині

Рюкзак бойовий індивідуальний

Державне підприємство Міністерства оборони України «Агенція закупівель у сфері оборони» закупить рюкзаки бойові індивідуальні. Очікувана вартість – 208 050 000,00 грн (з ПДВ).

Офсетний папір

АТ «Укрпошта» закупить 119 тис. стоп паперу для офсетного друку за майже 15 млн грн. Це за очікуваної вартості у близько 23 млн грн. Так економія склала 8 млн грн, або 36%. На тендер подавалися 5 учасників. За укладеним договором одна стопа паперу коштуватиме 122,75 грн. Водночас у мережі ціни на таку кількість паперу починаються від 200 грн.

Тактичні навушники

Військова частина 3078 Нацгвардії України заощадить 14 млн грн у закупівлі 20 тис. пар тактичних навушників. Вартість укладеної угоди складає 50 млн грн проти очікуваної вартості у 64,8 млн грн. Це 21% економії. На торги прийшли 3 учасники. Одна пара навушників коштуватиме 2,5 тис. грн. Причому запропонована переможцем торгів модель коштує в роздріб 4 тис. грн.

Квадрокоптери

Виконавчий комітет Луцької міськради оголошував чергову закупівлю квадрокоптерів Mavic. Цього разу тендер на закупівлю 60 апаратів завершився з ціною 10,5 млн грн. Заощадження склали 1,5 млн грн, або 11%. Такий результат принесла конкуренція 8 підприємств у запиті пропозицій постачальників. Ціна одного БПЛА за договором 195 тис грн. Наразі такий же апарат продається за 200 тис грн за одиницю.

Дизельне пальне

КП «Міський тролейбус» у Кривому Розі закупить 240 тис. літрів ДП по 43,98 грн. Загальна вартість укладеного договору складає 10,6 млн грн, що на 1,4 млн грн менше за очікувану вартість. На тендер подавалися 3 учасники.

Джерело: офіційний сайт Prozorro

🔥Безплатний вебінар від проєкту «ДеюреЗакупівлі»

Статичний блок для новин

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, потрібна попередня реєстрація 👇

Зареєструватися

Статті за темою

Усі статті за темою

Як визначити предмет закупівлі для лікарських засобів

Якщо ви проводите закупівлі ліків, маєте обов’язково врахувати, що предмет закупівлі лікарських засобів визначається не за четвертою цифрою й не так, як для медичних виробів. Як правильно діяти, щоб не порушити вимог законодавства — у статті
6346

Класифікатор медичних виробів НК 024:2023

Інформацію про предмет закупівлі медвиробу в електронній системі зазначають за його кодом та назвою відповідно до національного класифікатора НК 024:2023 «Класифікатор медичних виробів». Тож скачайте класифікатор, щоб завжди мати його під рукою
5800

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді