Prozorro назвало 5 найкращих публічних закупівель серпня

В Prozorro оголосили чемпіонів серед публічних замовників серпня. Цього разу ними стали: Укренерго, Укрпошта, Медичні закупівлі України, Департамент капітального будівництва Вінницької області та Департамент регіонального розвитку Київської ОДА (ОВА).

Робоча станція

Укренерго придбало автоматизоване робоче місце для диспетчера з економією у 47%. Цього вдалося досягти завдяки конкуренції 5 учасників торгів. Зрештою перемогла пропозиція у 12,7 млн грн проти очікуваної вартості у 24,3 млн грн.

Самоклеючий папір

Зекономивши 70% коштів Укрпошта закупила близько 50 тис. рулонів самоклеючого паперу для друку штрих-кодів. Стати постачальником у цій рамковій угоді прагнули 4 підприємства. Та обрали пропозицію учасника за 3,2 млн грн. Очікувана ж вартість складала 11,2 млн грн.

Медичні вироби для зрощення кісток

Натомість Медичні закупівлі України підписали договір з постачальником пластин для зрощення кісток та гвинтів до них. Очікувана вартість закупівлі сягала 15 млн, але 5 учасників торгів зменшили ціну на 41% — до 9 млн грн.

Термомодернізація школи

А Департамент капбудівництва Вінницької області закупив роботи з підвищення енергоефективності однієї зі шкіл Вінниці та заощадив 8% коштів. На торгах змагалися два учасники і переможець запропонував свої послуги за 55 млн грн проти очікуваної вартості у 59 млн грн.

Ремонт пошкодженого рф будинку

Наостанок Департамент регіонального розвитку Київської ОДА (ОВА) закупив ремонт одного з постраждалих будинків Ірпеня. З-поміж 6 учасників торгів переміг постачальник з пропозицією на 23% меншою від очікуваної вартості у 16,1 млн грн. За 12,3 млн грн постачальник ремонтуватиме несучі конструкції.

Джерело: офіційний сайт Prozorro

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Запит пропозицій постачальників (запит ціни пропозицій) 2024

Запит пропозицій постачальників замовники вже давно використовують як альтернативу відкритим торгам для закупівлі товарів. За яких умов можна використовувати запит пропозицій постачальників та як діяти на кожному етапі такої закупівлі — розбираємо
35257

Головне у вересні для закупівельника

Почніть осінь разом з Експертус Держзакупівлі! В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у вересні. Це рішення робочих ситуацій, форми, зразки, довідники, відеороз’яснення — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі. Стежте за оновленнями і листами від Системи, щоб не пропустити важливе. Залишайтеся з нами навіть під час відключення — у смартфоні переглядайте корисну інформацію в Системі у будь-який час
459

Головне у липні для закупівельника

У головному в липні знайдете рішення робочих ситуацій, форми, зразки, довідники, відеороз’яснення — усе, що знадобиться у щоденній роботі. Цього місяця зверніть увагу на складові договірної ціни в ТП та умови збільшення ціни в договорах
1332

Оприлюднення додаткової угоди в Прозоро

Чи потрібно оприлюднювати додаткову угоду до договору про закупівлю— питання скоріш риторичне для закупівельника з досвідом. А ось для фахівця-початківця важливо зрозуміти, як внести додаткову угоду в Прозоро, як і в які терміни її слід опублікувати? Покроковий алгоритм з малюнками ми підготували для вас у статті
34189

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді