Зміни до Порядку функціонування ЕСЗ та проведення авторизації е-майданчиків

Внесено зміни до постанови КМУ від 24.02.2016 N 166 «Про затвердження Порядку функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків»

Внесено зміни до постанови КМУ від 24.02.2016 N 166 «Про затвердження Порядку функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків» задля узгодження положень постанови із Законом України «Про публічні закупівлі» та визначення розміру плати за доступ до електронної системи закупівель без урахування податку на додану вартість.

Внесено зміни до Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою КМУ віл 14.09.2020 N 822, та пункту 12 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ від 12.10.2022 N 1178, задля забезпечення проведення ефективних публічних закупівель із застосуванням електронної системи закупівель, зокрема в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні, у тому числі із використанням електронного каталогу.

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Запит пропозицій постачальників (запит ціни пропозицій) 2024

Запит пропозицій постачальників замовники вже давно використовують як альтернативу відкритим торгам для закупівлі товарів. За яких умов можна використовувати запит пропозицій постачальників та як діяти на кожному етапі такої закупівлі — розбираємо
36297

Чим конкретна назва предмета закупівлі відрізняється від узагальненої

Чим відрізняється конкретна назва предмета закупівлі від узагальненої? Що має зазначати замовник під час оприлюднення інформації про закупівлі в електронній системі закупівель? З’ясуймо на прикладі закупівлі засобів особистої гігієни
7894

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді