Перелік допоміжних послуг — як цільове призначення для майна

ФДМУ визначив Перелік допоміжних послуг, які не можуть забезпечити безпосередньо заклади, визначені пунктом 29 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, пов’язані із забезпеченням чи обслуговуванням діяльності таких закладів, їхніх працівників та відвідувачів (далі — Перелік).

Орендна плата за державне та комунальне майно: нові вимоги

Перелік допоміжних послуг — як цільове призначення для майна

З цього Переліку регіональні відділення ФДМУ обиратимуть цільове призначення для державного та комунального майна.

Якщо в Переліку немає необхідної допоміжної послуги, але наявне обґрунтоване звернення балансоутримувача про необхідність такої послуги, регіональне відділення ФДМУ звертається до ФДМУ з пропозицією доповнити Перелік новою допоміжною послугою, додавши обґрунтовані пояснення балансоутримувача щодо необхідності такої допоміжної послуги.

Джерело: доручення Фонду державного майна України від 04.08.2021 № Д4/5



УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

🔥 Нові зміни в Особливостях №1178 та переліку локалізації: що планує Мінекономіки

До постійних змін закупівельного законодавства щоразу важко адаптуватися. Наразі Мінекономіки напрацювало нову низку змін до Особливостей. На що чекати — дізнайтеся з перших вуст від заступника директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки
4154

Головне у червні для закупівельника

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати у червні. Це консультації, зразки, довідники, відеороз’яснення, коментарі останніх змін — усе, що знадобиться закупівельнику у щоденній роботі
381

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді