ВРУ прийняла Закон щодо оптимізації структури Фонду державного майна України

Верховна Рада України 30 травня 2023р. прийняла у другому читанні і в цілому проєкт Закону про внесення змін до Закону України «Про Фонд державного майна України» щодо оптимізації структури Фонду державного майна України (реєстр. №8250)
Отримайте безплатний доступ на цілу добу

Законом внесено зміни до законів України «Про Фонд державного майна України» та «Про центральні органи виконавчої влади» щодо визначення структури органів Фонду державного майна України, зокрема, його апарату та регіональних відділень (представництв) як структурних підрозділів Фонду та зміни порядку призначення та звільнення заступників Голови Фонду державного майна України.

Прийняття Закону дозволить запровадити ефективну організаційну дієву структуру Фонду державного майна та підвищить результативність його функціонування. Зміни також сприятимуть впровадженню нових електронних сервісів.

Джерело: офіційний сайт ВРУ

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4176

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді