Закупівельнику, загляньте під подушку!

Святий Миколай передав для вас подарунок! ✨ Даруємо -30% на передплату фахових видань від редакції Держзакупівлі.

akts_12_new.jfif

Тепер усі ми бажаємо єдиного подарунка - нашої перемоги! Та поки ми до цього впевнено йдемо, мусимо триматися і робити те, що вдається нам найкраще, - віддаватися улюбленій справі і продовжувати працювати задля спільної мети. Тож цьогоріч Святий Миколай підготував усім закупівельникам і відповідні подаурночки :) 

Скористайтеся різдвяною знижкою -30% на річну передплату видання «Держзакупівлі», а також експертно-правової системи «Експертус Держзакупівлі».

Заручіться фаховою допомогою експертів на весь 2023 рік!
 
Замовляйте видання онлайн в інтернет-магазині чи обговоріть передплату з вашим менеджером: 0 800 21 20 12 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат.
🎁 ОТРИМАТИ СВІЙ ПОДАРУНОК 🎁
 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4176

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді