За яким графіком працюватиме Казначейство у період різдвяно-новорічних свят

Державна казначейська служба України опублікувала свій графік роботи у період завершення бюджетного 2022 року та початку 2023 року
Вебінар від журналу Держзакупівлі

Запис вебінару про закупівлю ліків в е-каталозі
О 19:30 30.12.2022 завершується строк прийняття електронних документів клієнтів із системи дистанційного обслуговування «Клієнт-казначейства — Казначейство» (далі — СДО) до облікових систем АС «Є-Казна Доходи», АС «Є-Казна».
 
У період з 31.12.2022 до 01.01.2023 включно органи Держказначейства не прийматимуть е-документи від клієнтів через СДО. Клієнтська частина СДО у цей період працюватиме в штатному режимі (доступний перегляд інформації, друк виписок, функції формування та візування документів).
 
До 24:00 30.12.2022 Держказначейство зараховуватиме надходження до бюджетів усіх рівнів та інших платежів.
 
⚡ Казначейське обслуговування під час воєнного стану: на що звернути увагу
 
Надходження до бюджетів усіх рівнів та інших платежів на рахунки, відкриті в Держказначействі, які надійдуть через СЕП НБУ у період з 31.12.2022 до 02.01.2023 включно, зараховуватимуть датою банківського дня 02.01.2023.
 
02.01.2023 Держказначейство працюватиме з клієнтами після виконання комплексу робіт, що пов’язані з початком нового бюджетного 2023 року. Органи Держказначейства розпочнуть приймати документи від клієнтів із СДО та опрацьовувати планові показники, реєстри зобов’язань, підтвердні документи та платіжні доручення на проведення видатків.
 
З 03.01.2023 органи Держказначейства працюватимуть у звичайному режимі.
 
За інформацією Державної казначейської служби України
 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Підтвердні документи для заключення договору з Нафтогаз Трейдингом

Експерт зорієнтує: як укласти договір про закупівлю природного газу з Нафтогаз Трейдингом на увесь опалювальний сезон 2024/2025 року; на що звернути увагу під час реєстрації бюджетних зобов’язань за таким договором. На допомогу — зразок оформлення календарного плану до довгострокового договору
2092

Договір про закупівлю за державний кошт

Договори, фінансові зобов’язання в яких виконуються за рахунок бюджетних коштів, відрізняються від звичайних господарських договорів не лише наявністю відповідних процедур, що передують укладанню, але й порядком оплати виконаних господарських зобов’язань. Розглянемо основні умови, дотримання яких дозволить знизити ризики непорозуміння з Державною казначейською службою України та відповідно убезпечить від штучної затримки платежів за виконані договірні зобов’язання.
171

Що варто знати про нецільове використання бюджетних коштів

За нецільове використання бюджетних коштів, можуть не тільки оштрафувати, а й притягнути до кримінальної відповідальності! Дізнайтеся все про цей важливий аспект і вбережіть себе від неприємностей. Розберемо свіжу судову практику
13577

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді