Приватний сектор має стати драйвером змін у післявоєнній Україні

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу на Київському міжнародному економічному форумі зазначив, що ключовими векторами для повоєнного розвитку України має стати євроінтеграція, діджиталізація, оборонно-промисловий комплекс, енергетика, аграрний сектор, ІТ, будівництво та нова інфраструктура.
image52

Моніторинг прямих договорів: дороговказ від Держаудитслужби

Глава Уряду наголосив: «У післявоєнній Україні приватний сектор має стати драйвером змін. Разом із бізнесом шукаємо нові можливості, будуємо й переосмислюємо спільні плани та стратегії».

За словами Дениса Шмигаля, Президент України, Уряд, дипломати активно працюють над тим, аби заморожені на Заході російські активи — понад 300 млрд доларів — були передані для відбудови нашої держави. 

«Ми хочемо будувати з бізнесом чесний діалог. У нас єдина мета — перемога та мир. А після цього відкриємо нову главу, де будемо так само об’єднані. Вона називатиметься відбудова, розвиток та процвітання України», — зазначив Прем'єр-міністр.

Джерело: офіційний сайт КМУ

 

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт — зразок

На балансі кожного замовника перебуває хоча б один основний засіб. Коли настає час ремонтувати його або списати, необхідно оформити документи. Сьогодні розглянемо дефектний акт. Коли, хто та як має його оформити? Роз’яснення, зразок та бланк для вас — у статті
68764

Перелік робіт з поточного та капітального ремонту

Коли плануєте ремонт будівлі, буває важко визначитися належить предмет закупівлі до поточного чи капітального ремонту. Пропонуємо ознайомитися з переліком таких робіт, щоб обрати правильно код ДК
204

Закупівля додаткових робіт

Буває, що в процесі виконання договору підряду виникає потреба у додаткових аналогічних роботах, які не передбачав початковий проєкт та які пов’язані з предметом закупівлі основного договору. Дізнайтеся, як без порушень провести таку закупівлю
528

Як запланувати та провести закупівлю ремонту доріг

Замовникам складно знайти інформацію про закупівлю поточного ремонту доріг. Тому ми зібрали ключові аспекти в одній статті. Що буде предметом закупівлі? Якими законодавчими актами керуватися, коли закуповуєте поточний ремонт доріг? На що звернути увагу, щоб не допустити помилки під час закупівлі ремонту доріг?
11910

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді