Новини за темою Закупівля робіт

БЕБ на Полтавщині виявило ризикові тендери на ремонт вартістю 177 млн грн
Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області виявили дві ризикові закупівлі з реконструкції об’єктів інфраструктури Полтавщини на суму понад 177 млн грн
86
У Раді готовий до розгляду законопроєкт про оприлюднення у Prozorro цін на будматеріали
30 травня 2024 року на засіданні профільного Комітету ВРУ було розглянуто проєкт Закону про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» щодо забезпечення оприлюднення замовниками у електронній системі закупівель інформації про ціни на матеріальні ресурси під час закупівель послуг з поточного ремонту та робіт з будівництва (прозоре будівництво).
109
ДАСУ зафіксувала перевищення повноважень чиновників Хмельниччини під час перевірки закупівлі на реконструкцію ліцею
ДАСУ зафіксувала зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради під час перевірки закупівлі на реконструкцію та модернізацію місцевого ліцею.
136
Оголошені переможці конкурсного відбору за програмою «Енергоефективність громадських будівель в Україні»
Мінінфраструктури впроваджує програму «Енергоефективність громадських будівель в Україні» для фінансування термореновації, ремонту ушкоджень спричинених війною та впровадження відновлюваних джерел енергії в громадських будівлях по всій Україні.
122
Для постраждалих регіонів розроблено стратегію переходу від гуманітарної допомоги до проєктів відновлення
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з міжнародними партнерами розробили стратегію для посилення зв’язку між гуманітарною допомогою та регіональними проєктами відновлення і розвитку.
181
КМУ вніс зміни до порядку використання коштів для розвитку та відновлення інфраструктури
КМУ зокрема змінив напрями та обсяги бюджетних коштів для фінансового забезпечення напрямів використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку та відновлення інфраструктури
298