Новини за темою Закупівля робіт

ДАСУ зафіксувала перевищення повноважень чиновників Хмельниччини під час перевірки закупівлі на реконструкцію ліцею
ДАСУ зафіксувала зловживань на 5,2 млн грн та перевищення повноважень Відділом освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради під час перевірки закупівлі на реконструкцію та модернізацію місцевого ліцею.
35
Оголошені переможці конкурсного відбору за програмою «Енергоефективність громадських будівель в Україні»
Мінінфраструктури впроваджує програму «Енергоефективність громадських будівель в Україні» для фінансування термореновації, ремонту ушкоджень спричинених війною та впровадження відновлюваних джерел енергії в громадських будівлях по всій Україні.
47
Для постраждалих регіонів розроблено стратегію переходу від гуманітарної допомоги до проєктів відновлення
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з міжнародними партнерами розробили стратегію для посилення зв’язку між гуманітарною допомогою та регіональними проєктами відновлення і розвитку.
91
КМУ вніс зміни до порядку використання коштів для розвитку та відновлення інфраструктури
КМУ зокрема змінив напрями та обсяги бюджетних коштів для фінансового забезпечення напрямів використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку та відновлення інфраструктури
182
Кабмін вніс зміни до Порядку використання коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії
КМУ постановою від 23 січня 2024 р. № 79 вніс зміни до Порядку використання коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії, затвердженого постановою КМУ від 10.02.2023 № 118.
139