Шановні закупівельники, маємо для вас спеціальну пропозицію!

ДОНАТИМО РАЗОМ!!!

image64

Написати в чат особистому менеджеру ☑️

З першого дня війни наші експерти надають професійну підтримку, публікують роз’яснення про роботу в умовах воєнного стану та допомагають нашій армії.

У жовтні ми даруємо вам додаткові 4 місяці до річної передплати фахового видання "Держзакупівлі", а також до експертно-правової системи "Експертус Держзакупівлі", адже впевнені в нашій Перемозі і будуємо плани на майбутнє разом з вами!

Частину коштів від кожного придбаного журналу чи системи до 21 жовтня перерахуємо до Фонду «Повернись живим». І як приємний бонус — надішлемо вам диплом про участь у цій благодійній ініціативі та звіт про перераховані кошти до Фонду.

Обговоріть передплату з вашим менеджером: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат. Працюйте спокійно та впевнено.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4177

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді