«Експертус Держзакупівлі» оновлює інтерфейс

Ми продовжуємо тримати з вами закупівельний тил. Наша експертно-правова група консультує, роз’яснює, готує рішення, відслідковує новини і відповідає на ваші гарячі запитання.

Вітаємо, колеги!

Робочий тиждень уже завирував новими викликами. Адже тепер будь-яка робота потребує від кожного з нас надзусиль.

Окрім змін у світі закупівель, сьогодні ділимося з вами і новиною про оновлення системи «Експертус Держзакупівлі». Ми провели ребрендинг!

Тепер трішки докладніше.

Як оновлення вплине на користування Системою?

Правила користування Системою залишаються незмінними. Усі експертні матеріали, як завжди, чекають вас у зручному рубрикаторі:

Screenshot_12_1659702697786.png

А всі свіжі консультації, ситуації і новини щоранку ви знайдете на головній сторінці.

Незмінною для вас залишається і можливість ставити свої запитання нашому Онлайн-помічнику. Проте врахуйте, що відтепер Онлайн-помічник працюватиме за новим графіком: лише у робочі дні з 09:00 до 17:45. Щоб поставити запитання, натисніть на кнопку:

Screenshot_7_1659702717227.png

Також зверніть, будь ласка, увагу, що «переїхала» рубрика «Довідники». Шукайте її через кнопку «Усі консультації»:

Screenshot_8_1659702735888.png


Можливо, трохи часу вам буде потрібно, щоб призвичаїтися до оновленого інтерфейсу Системи. Та знайте, що ми радо підтримаємо вас і відповімо на всі запитання. Якщо виникають будь-які складнощі, одразу пишіть до редакції Системи за адресою: osokolova@Експертус.com.ua. Ми відповімо кожному!

Ми живемо у час непростих викликів і змін. Однак взаємодопомогою і розумінням разом впораємося зі всім. Вдалого вам тижня, колеги! Цінуємо працю кожного з вас і запрошуємо ознайомитися зі свіжими матеріалами, які полегшать вашу роботу вже сьогодні.

Все буде Україна!

Щиро ваші, редакція системи «Експертус Держзакупівлі»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Моніторинг закупівель 2024

Хто і за яких підстав проводить моніторинг публічних закупівель 2024, які строки проведення моніторингу закупівлі — у консультації
4179

Як діяти учаснику після його визначення переможцем відкритих торгів

Кожен учасник торгів змагається за перемогу. А що робити, коли довгоочікуваний тріумф уже став реальністю? Після оголошення переможця наступає новий, не менш відповідальний етап — підписання контракту. Важливо знати, у який термін можна укласти договір і коли необхідно надати забезпечення його виконання.
27

Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель

Мінеконміки рекомендує використовувати Примірне положення про уповноважену особу з публічних закупівель як основу для створення власного положення про уповноважену особу. Дізнайтеся, з чого складається Примірне положення та скачайте зразок такого положення
3995

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді