46,5 мільйонів гривень на закупівлю комп'ютерів для вчителів Полтавщини

Dozorro повідомляє: для потреб вчителів Полтавська облрада планує придбати близько 2500 ноутбуків.

46,5 мільйонів гривень на закупівлю комп'ютерів для вчителів Полтавщини

Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів Полтавщини оголосив тендер на придбання 2447 ноутбуків у школи області. Усі комп’ютери призначені для користування вчителями Полтавської області, зокрема, для онлайн викладання. Очікувана вартість закупівлі складає 46,5 мільйонів гривень, які візьмуть з державного й місцевих бюджетів.

Закупівля комп'ютерної техніки: від планування до договору

Відповідно до плану, кожна з 370 шкіл Полтавської області має отримати від 1 до 43 ноутбуків (в залежності від кількості вчителів). При цьому вартість кожного комп'ютера не перевищуватиме 19 000 грн.

У технічних умовах закупівлі вказано, що кожен ноутбук повинен мати діагональ екрану не менше 14 дюймів, не менше 8Гб оперативної пам’яті, інтегровану вебкамеру, HDMI-порт тощо. Окрім самого комп’ютера, до пакета закупівлі входить оптична миша, антивірус, офісне програмне забезпечення, ліцензійна операційна система Microsoft Windows 10 Professional Ukrainian та гарантійне обслуговування на рік.

За матеріалами Dozorro

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу «Держзакупівлі» першими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Капітальний чи поточний ремонт: як не помилитися під час закупівлі

У замовника є перелік потрібних йому робіт для утримання будівлі в належному стані, серед них і ремонт даху і заміна плитки і укріплення стін. Як його визначити ці роботи є поточним ремонтом чи капітальним?
90

Поточний ремонт: код ДК і предмет закупівлі

Визначити код ДК поточного ремонту — складне завдання як для новачків, так і для досвідчених закупівельників. Щоб зробити все правильно, окрім закупівельного, потрібно знати ще й законодавство у сфері будівництва. Як проходить закупівля послуг з поточного ремонту, як визначити код ДК і предмет закупівлі, дізнайтеся зі статті
44176

Перелік локалізованих товарів

Замовник закуповує товари, перелік яких визначений підпунктом 2 пункту 6-1 розділу X «Прикінцевих положень» Закону № 922, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва у 2024 році дорівнює чи перевищує 20%. Дізнайтеся, які товари належать до переліку
173

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді